(VIDEO) Luna grcala u suzama: Uzela Slobin krstić, počela da ga ljubi, a onda...!

Autor:

Zadruga

14.11.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Luna Đogani ne može nikako da preboli Slobu Radanovića pa i na samu pomisao na njega je zaboli i počne da plače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna u suzama...

Đoganijeva već mesecima unazad pati i ne želi da stavi tačku na svog bivšeg momka i raskid sa njim, nevezano za to što je par puta komentarisala kako je boli uvo za njega i da je on više ne zanima. 

Očito da stare rane nisu zacelile i da Luna evidentno sebe zavarava, a sam ulazak ponovo u Zadrugu je  potpuno dotukao. Sve je podesća na njega i njihovu ljubav i ona prosto ne može da se iskontroliše.

Tako je tokom žurke zaplakala kada je počela pesma "Samo noćas se pojavi", a posle razgovora sa Drvetom mudrosti, otišla je u hotelsku sobu, gde je nastavila da pati. 

Skidala šminku, a u jednom trenutk prošaputala "Ja sam luda".

Đoganijeva je zatim nastavila sa skidanjem šminke, ali je zastala, uzela krstić koji joj je Sloba poklonio, a koji nosi oko vrata i počela da ga ljubi.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jovan

14.11.2018 12:03

Krstic joj kupio fan pa dao Slobi da joj preda kad je vidi. Svalerka Luna unistila brak Slobi Kiji. Ona prekinula vezu sa Slobom a sada ga doziva. Lunjara celo leto lunjala i letovala sa drugim muskarcima.

Odgovori 15 2
Milena

14.11.2018 12:46

Zalosno njoj treba zabraniti alkohol ali nista novo histerija svaku zurku pokvari nije vise u centru paznje.

Odgovori 14 1
Milan

14.11.2018 13:06

To nije Slobin krstic vec od nekog fana.

Odgovori 14 2