ASMIN DOŠAO PO ĆERKU, ANELINA SESTRA BLOKIRALA SVE PRILAZE: Haos u Sarajevu, Durdžić spreman na sve da vidi Noru!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.03.2024 | 17:15


Asmin Durdžić otkriva kako Nora ispašta zbog odluka Site Ahmić, Aneline sestre.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram
ASMIN DOŠAO PO ĆERKU, ANELINA SESTRA BLOKIRALA SVE PRILAZE: Haos u Sarajevu, Durdžić spreman na sve da vidi Noru!

Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke rijaliti šou-programa "Elita" Aneli Ahmić, obavestio je javnost o navodnim pretnjama koje je dobio od supruga njene sestre Site Ahmić. Kako je ispričao na Instagramu, Sitin suprug želi da ga "raskomada u Sarajevu", kao i da će sve to snimiti.

- Sinoć je Sitin muž rekao da mi j... mater i da dođem u Sarajevo da me raskomada i da pobedem oca, da i njega raskomada i da će snimiti to sve. Okej - napisao je Asmin na svom storiju.

Asmin je stigao u Sarajevo, odakle se oglasio, pa obelodanio prepiske sa Sitinim suprugom, Nikicom, koji se, sudeći po prepiskama i dokazima, nije pojavio, već izbegao susret sa Durdžićem. Međutim, to nije sve.

Foto: printscreen/facebook, tiktok.com/printscreen

Asmin Durdžić i Sita Ahmić

 

Kako Asmin tvrdi na svom Instagram storiju, on je došao po ćerku Noru, koju je želeo da odvede u šoping, ali je Anelina sestra to zabranila i nije mu dozvolila ni da je vidi:

- Sita već 7 meseci priča da ne smem u Bosnu, da ne smem da dođem u Sarajevo. Bio sam, poslao sam lokaciju, niko nije došao. Rođak Arman je zvao Jasnu da uzmemo Noru, da provedem sa Norom 3, 4 sata i da je vodim u šoping, Jasna je htela da da Noru, ali Sita je psovala Jasni sve živo i ugasila telefon. Samo da bi lečila svoje komplekse i da manipuliše narodom, Nora ispašta i nije mogla sa mnom provesti dan. Toliko o tome kakve ja ona osoba - napisao je Asmin putem svog Instagram profila.

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

BONUS VIDEO: