MAJA BRUTALNO PONIZILA KROFAKA: Javno priznala šta joj fali u KREVETU sa Stanislavom!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.05.2024 | 17:45


Marinkovićevoj prekipelo da se raspreda o tome kako je ona ponižena, pa progovorila o tome šta njoj smeta u vezi!

Foto: TV Pink/printscreen
MAJA BRUTALNO PONIZILA KROFAKA: Javno priznala šta joj fali u KREVETU sa Stanislavom!

Rijaliti par Maja Marinković i Stanislav Krofak postali su centralna tema u Beloj kući zbog stava Stanislavove ćerke kada je o njihovoj vezi reč. 

Nakon što Krofaku voditeljka Ivana Šopić dala reč, on je priznao da se kaje jer je pogazio reč koju je dao svom detetu da će se suzdržati intimnih odnosa, dok je Maja pomno pratila svaki njegov korak i reč, pa je na kraju ustala i raskrinkala ga.

Naime, Maja je priznala da nije u potpunosti ispunjena pored Stanislava, pošto se digla frka oko toga što je on njoj tražio da ga oralno zadovolji, dok je odbijao da bude intiman sa njom.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković iznela intimne detalje o Krofaku

Marinkovićeva je potvrdila da se naljutila na Krofaka zbog njegovog ponašanja kada je u pitanju njihova intima o kojoj sada svi razglabaju i naglasila da je i to što je tražio od nje vrsta intimnog odnosa.

Maja je otkrila zbog čega se u potpunosti ne poklapa kada je reč o intimnom odnosu sa Stanislavom, što je njega izbacilo iz koloseka, te je njeno izlaganje smatrao uvredljivim.

Podsećamo, Maja je zamerila Stanislavu što na njegov odnos prema njoj utiče pismo koje je spolja dobio od ćerke. Ona mu je spočitavala da nije nikakav autoritet ako dozvoljava da se na taj način utiče na njega. 

Međutim, Krofak je na kraju ipak izgubio kontrolu i ponovo imao žestoku vrelu akciju pred kamerama, zbog čega opet svi komentarišu njegov ljubavni odnos s Marinovićevom.

BONUS VIDEO: