NE ZNAM KAKO VAS VIŠE NIJE SRAMOTA! Srpska sportiskinja osula paljbu na VSS


IZVOR: Republika - 01.08.2024 | 15:14


Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja.

Foto: Privatna arhiva
NE ZNAM KAKO VAS VIŠE NIJE SRAMOTA! Srpska sportiskinja osula paljbu na VSS

Rat između Veslačkog saveza Srbije s jedne strane i sportista, trenera i Olimpijskog komiteta Srbije s druge, izazvao je burne reakcije javnosti. Savez je javno optužio Olimpijski komitet Srbije, kao i trenera Nikolu Stojića, za negativne rezultate srpskih veslača na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, srpska veslačica Jovana Arsić nije ostala nema na ove optužbe.

Jovana Arsić, koja je lično učestvovala na Olimpijskim igrama, oštro je reagovala na saopštenje Veslačkog saveza Srbije.

Foto: Tanjug/AP Photo/Lindsey Wasson

Jovana Arsić

 

- Poštovani, ko god da se bavi vođenjem sajta VSS-a, zamolila bih Vas da imate poštovanja prema nama sportistima jednom u životu i da sačekate da se takmičenje završi do kraja, ne znam kako Vas više nije sramota da iznova govorite da radite u ime sportista a cele godine nam radite jedno te isto - napisala je Jovana i dodala:

- Mogli ste još pet dana da sačekate pa da krenete svoja politička prepucavanja, sram vas bilo sve do jednog - poručila je Arsićeva.

Sukob između Veslačkog saveza Srbije i sportista izazvao je brojne reakcije javnosti. Mnogi su podržali Jovanu Arsić u njenom javnom istupu, ističući da sportisti zaslužuju veće poštovanje i podršku, posebno tokom takmičenja na najprestižnijim sportskim događajima poput Olimpijskih igara.

Sa druge strane, Veslački savez Srbije još uvek nije javno odgovorio na oštre reči Jovane Arsić i druge javne kritike. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali je jasno da je ovaj sukob između saveza i sportista izazvao veliku pažnju javnosti i da će biti tema brojnih rasprava u narednom periodu.

BONUS VIDEO