LAKRDIJA POSLE PROPASTI SRPSKIH VESLAČA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Posle Arsićke još jedan naš takmičar udario po SAVEZU!


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.08.2024 | 16:51


Ironično im se zahvalio na pomoći

Foto: Profimedia
LAKRDIJA POSLE PROPASTI SRPSKIH VESLAČA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Posle Arsićke još jedan naš takmičar udario po SAVEZU!

Rat između Veslačkog saveza Srbije s jedne strane i sportista, trenera i Olimpijskog komiteta Srbije s druge, ne smiruje se. Savez je javno optužio Olimpijski komitet Srbije, kao i trenera Nikolu Stojića, za negativne rezultate srpskih veslača na Olimpijskim igrama u Parizu. Međutim, prvo Jovana Arsić nije ostala nema na ove optužbe, a sada i veslač Martin Mačković.

On je u paru sa Nikolajem Pimenovim veslao u B finalu u kom su bili najbolji, što im je zbirno donelo ukupno sedmo mesto.

 

 

- Trka je završena, a završili smo ukupno 7. pobedom u B finalu. Naš cilj je bio da pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljim ekipama na svetu i mislim da smo to uradili. Ponosan sam na ono što smo postigli sa našim timom, trenerima i Nikolajem za ovo kratko vreme zajedno. Zahvalan sam im što su mi pružili ovu šansu, istakao je Mačković na društvenoj mreži Instagram.

A onda je usledila i ironična zahvalnica.

- Takođe bih zahvalio Veslačkom savezu Srbije, koji je učinio sve što je bilo u njihovoj moći da nas zaustavi i sabotira na svakom koraku našeg puta, čak i kada smo se kvalifikovali u Lucernu, napisao je Mačković.

Na kraju se zahvalio i svim fanovima i bliskim osobama.

- Hvala vam za svu podršku i ljubav ljudi kojima je stalo do nas. Radujem se budućnosti, zaključio je vidno besan Martin Mačković.

BONUS VIDEO