REPREZENTATIVAC SRBIJE PRED DANCE! "Nije dovoljno 100 posto! Moramo OVOLIKO da pružimo!"


IZVOR: Republika/D.O. - 22.06.2024 | 16:45


Piksijev "orao" optimističan uoči meča odluke sa Dancima.

Foto: www.profimedia.rs
REPREZENTATIVAC SRBIJE PRED DANCE! "Nije dovoljno 100 posto! Moramo OVOLIKO da pružimo!"

Lazar Samardžić, mladi fudbaler Udinezea, ostavio je pozitivan utisak na terenu u remiju protiv Slovenije (1:1) i privukao pažnju ljubitelja fudbala svojom lakoćom poteza i lucidnošću.

Njegovo učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj donelo je svežinu u igri Srbije, a očekuje se da će biti jedan od aduta selektora Dragana Stojkovića Piksija u narednom susretu sa Danskom.

Uoči narednog meča protiv Danske, Samardžić ističe da se ekipa priprema i nada povoljnom raspletu.

- Svi znamo da je ovaj meč sve za nas. Moramo da pobedimo ovaj meč i moramo dati sve od sebe, 150%, jer 100% nije dovoljno. Moramo uraditi više - rekao je vezista Udinezea u intervju za FSS.

U drugom meču Grupe C sastaće se Engleska i Slovenija, a Srbiji bi odgovarao trijumf "Gordog Albiona" u tom meču.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

BONUS VIDEO