SELEKTOR DANSKE PRIZNAO! Piksi ga je ŠOKIRAO zbog OVOG POTEZA!

Autor:

Sport

26.06.2024

00:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznao je da to nije očekivao.

SELEKTOR DANSKE PRIZNAO! Piksi ga je ŠOKIRAO zbog OVOG POTEZA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije su odigrali nerešeno 0:0 sa Danskom, što je rezultiralo njihovim ispadanjem sa Evropskog prvenstva u fudbalu.

Na konferenciji za medije, selektor Danske, Kasper Hjulmand, izrazio je iznenađenje što u startnoj postavi Srbije nisu bili Tadić, Vlahović i Sergej. Istakao je da je bio malo iznenađen, posebno što je Samardžić, koji je imao dobru sezonu u Udinezeu, igrao dobro u prethodnoj utakmici.

Hjulmand je istakao da je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi imao plan da u nastavku utakmice stavi u napad sve što ima, te da su imali četiri napadača. Međutim, na sreću danske reprezentacije, uspeli su da ostvare željeni rezultat i prođu dalje.

Foto: www.profimedia.rs

Kasper Hjumland

- Bio sam malo iznenađen da Tadić, Vlahović, SMS nisu igra- li, znam da je Samardžić imao dobru sezonu u Udinezeu, i da je u prošloj utakmici igrao dobro, tako da je to moglo da se očekuje. Ali, trener je očigledno imao plan da u nastavku stavi u napad sve što ima, to se očigledno i desilo, imali su četiri napadača, ali na našu sreću uspeli smo da ostvarimo rezultat koji smo želeli i da prođemo dalje - rekao je danski selektor Hjulmand.

Danci kao drugoplasirani iz Grupe C nastavljaju takmičenje na šampionatu Evrope u Nemačkoj, dok će njenim putem verovatno i Slovenija, kao i prvoplasirana Engleska.

Srbija će, kao i na Mundijalu u Kataru, već posle prvog kruga spakovati kofere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading