MEDVEDEV SIGURNO DO 2. KOLA! Amerikanac LAK PLEN za Rusa!

Autor:

Sport

01.07.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je rešen u tri seta.

MEDVEDEV SIGURNO DO 2. KOLA! Amerikanac LAK PLEN za Rusa!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev ostvario je ubedljivu pobedu nad Amerikancem Aleksandrom Kovačevićem rezultatom 6:3, 6:4, 6:2, plasiravši se u drugo kolo Vimbldona.

Petom igraču sveta je bilo potrebno samo sat i 48 minuta da završi meč i obezbedi svoje mesto u narednoj fazi takmičenja.

Danil je pokazao izuzetnu formu, oduzimajući servis protivniku u prva dva seta i time stekao odlučujuću prednost koja mu je donela setove.

U trećem setu, Kovačević je potpuno izgubio ritam, dopuštajući Medvedevu da povede sa 4:0. Ruski teniser je iskoristio ovu prednost i bez većih problema priveo meč kraju.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Kovačević

Njegov sledeći protivnik biće bolji iz francuskog okršaja Aleksandre Miler - Ugo Gaston, a s obzirom na svoju izuzetnu formu, Medvedev ulazi u naredni meč sa puno samopouzdanja.

Ovo su samo neki od rezultata koji su obeležili prvi dan Vimbldona. Dok je ruski as ubedljivo trijumfovao, drugi teniseri su imali različite sudbine na ovom prestižnom turniru.

U svakom slučaju, ljubitelji tenisa imaju mnogo toga da prate i sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja na Vimbldonu 2024.

Podsetimo, Novak Đoković na londonsku travu izlazi u utorak, a rival će mu biti Vita Kopriva, kvalifikant iz Češke.

Drugi srpski predstavnik, Laslo Đere eliminisan je danas u tri seta od favorizovanog Bugarina Grigora Dimitrova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading