NOLE BLISTA POSLE POBEDE! Ove REČI najavljuju da ćemo gledati STAROG Đokovića!

Autor:

Sport

28.06.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as se oporavio od povrede i učestvovaće na Vimbldonu.

NOLE BLISTA POSLE POBEDE! Ove REČI najavljuju da ćemo gledati STAROG Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser, Novak Đoković, još jednom je pokazao svoju izuzetnu formu na egzibicionom meču u Harlingtonu, gde je savladao Danila Medvedeva rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:4).

Ovom pobedom, najuspešniji igrač u istoriji "belog sporta" je potvrdio da mu je forma u uzlaznoj putanji, a samog sebe opisao kao nekog ko uživa tokom meča. On je istakao da je igrao bez bolova i da je bio zadovoljan testiranjem svoje povrede kolena, noseći steznik kako bi ga zaštitio.

- Ono što mogu da vam kažem je da sam zaista uživao danas. Igrao sam bez bolova i bio je veliki test biti sa najboljima na svetu. Trenirao sam dobro poslednjih dana. Hteo sam da izađem danas, testiram koleno, pomerim se i saginjem u udarcima. Test je bio uspešan. Bilo je jako dobro - rekao je Đoković.

Foto: Tanjug/AP

Alkaraz i Đoković posle prošlogodišnjeg finala

Otkrio je potom da se i njegov hirurg nalazi u Londonu:

- Bile su to veoma intenzivne tri nedelje, naporno trenirajući da bih imao priliku da budem u Londonu. Moj hirurg je ovde, on je kriv, bez njega ne bi bilo moguće biti ovde. Sada želim da idem iz dana u dan i da vidim koliko daleko mogu da idem -istakao je Nole.

U meču prvog kola na trećem Grend slemu u sezoni, sedmostruki šampion Vimbldona će se sastati protiv češkog tenisera, Vita Koprive koji je preko kvalifikacija stigao do glavnog žreba.

Nikada pre u karijerama se Novak i Kopriva nisu sastajali, pa će ovaj duel biti prilika da srpski teniser doda još jedno ime u prebogatoj riznici igrača koje je pobeđivao do sada.

Titulu u Londonu brani Karlos Alkaraz, koji je prošle sezone savladao upravo Đokovića posle pet setova rezultatom 3:2 (po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) i osvojio prvi pehar u Old Ingland klabu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading