NOVAK SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA! Đoković na treningu RAZBIO s nulom ljutog rivala!

Autor:

Sport

28.06.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siguran trijumf najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta".

NOVAK SPREMAN KAO ZAPETA PUŠKA! Đoković na treningu RAZBIO s nulom ljutog rivala!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponovo je u vrhunskoj formi, što će obradovati sve njegove vernike navijače.

Nakon povrede kolena koju je zadobio na Rolan Garosu protiv Franciska Serundola iz Argentine, operacija je bila neizbežna, ali egzibicioni meč na „Đorđo Armani tenis klasiku“ pokazao je da je povreda sada prošlost.

Sjajnom pobedom nad velikim rivalom Danilom Medvedevim iz Rusije rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:4), Đoković je pokazao da je spreman za nove izazove na Vimbldonu.

Nakon što je povreda kolena izazvala strahovanja među navijačima, Novak Đoković je brzim oporavkom i sjajnim nastupom na egzibicionom meču otklonio sve sumnje u svoju formu. Navijači širom sveta sada sa nestrpljenjem iščekuju njegove naredne okršaje na londonskoj travi, uvereni da će drugi reket ATP liste nastaviti da niže uspehe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Navijači Novaka Đokovića su tokom cele njegove karijere bili njegova najveća podrška i sada kada se vraća nakon povrede, oni su još jednom uz njega. Njegova bezrezervnaq borba na terenu i van njega osvojila je srca mnogih, a sada kada je ponovo u formi, očekuje se da će njegova podrška biti još veća.

Nole će na startu Vimbldona u prvom kolu, podsetimo, igrati protiv kvalifikanta Vita Koprive iz Češke, koji zauzima 123. mesto na svetskoj listi.

Inače, Đoković brani finale, u kome je prošle sezone poražen u pet setova od Karlosa Alkaraza iz Španije rezultatom 2:3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading