SINER IZNENADIO IZJAVOM O NOVAKU! Njegov ODGOVOR o Đokoviću je sve NASMEJAO!

Autor:

Sport

28.06.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan nije štedeo komplimente na račun srpskog asa.

SINER IZNENADIO IZJAVOM O NOVAKU! Njegov ODGOVOR o Đokoviću je sve NASMEJAO!

Foto: www.profimedia.rs

Posle konačne odluke da zaigra na ovogodišnjem Vimbldonu i obavljenog žreba za najprestižniji Grend slem turnir, Novak Đoković izašao je na teren i sparingovao sa trenutno prvim teniserom sa ATP liste Janikom Sinerom.

Srbin i Italijan su u odličnom raspoloženju prošli kroz dobro poznati hodnik, a onda je usledilo interesantno pitanje - kakav je osećaj izlaziti na Centralni teren.

Usledio je odgovor Sinera koji je nasmejao i oduševio sve:

- Neka vam on kaže, bio je ovde toliko puta - rekao je Italijan.

Potom je Novak Đoković uzvratio na isto pitanje:

- Upravo smo pričali o tome. Izlazak na Centralni teren je veoma poseban. Ne znam kako da opišem to iskustvo. Elegantan ulaz na Centralni teren. Vrlo klasično, i vrlo stilizovano... Sada prolazimo kroz "članski klub", uvek se osećaš kao da nisi dovoljno dobro obučen... Osećaš kao da ti treba jakna, ili sako. Pre nego što izađete na teren, nalaze se trofeji, i verovatno motivacija za igrače ovde - dodao je Nole, dok su izlazili na teren.

Na to je Janik Siner konstatovao:

- Osećam se uzbuđeno. Samo pogledajte ovaj pogled, koji je neverovatan - istakao je italijanski teniser.

Treninzi poput ovog, između dva vrhunska igrača, ne samo da služe kao priprema za turnir, već i kao izvor inspiracije za sve one koji prate "beli sport". Gledati dvojicu najboljih igrača na svetu kako zajedno sparinguju sigurno je prizor koji će motivisati mnoge mlađe snage.

Titulu na londonskoj travi brani Karlos Alkaraz iz Španije, koji je prošle sezone u pet setova savladao Novaka Đokovića rezultatom 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading