NOVAK SE HVATA ZA GLAVU ZBOG SINERA! Đoković se NALJUTIO: "Ne znam šta da RADIM"!

Autor:

Sport

27.06.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as izgubio od Italijana set na Vimbldonu.

NOVAK SE HVATA ZA GLAVU ZBOG SINERA! Đoković se NALJUTIO: "Ne znam šta da RADIM"!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odradio je trening na Vimbldonu sa Janikom Sinerom, protiv koga je igrao jedan set i nažalost izgubio ga.

Izjavom o svom izdanju je nasmejao sve. Centralni teren Vimbldona je bio rezervisan za Đokovićevo i Sinerovo pripremno odmeravanje snaga.

Srpski as je tom prilikom rekao da mu je telo spremno da zaigra na trećem Grend slemu, koji počinje u ponedeljak, ali on nije bio zadovoljan time što ga je trenutno prvi reket sveta pobedio sa 6:3.

 

 

Okupljenim novinarima je posle jednog gema priznao da nije siguran kako to da reši problem.

- Ne znam šta da radim, nula poena sam dobio - istakao je Nole.

Do kraja treninga je uspeo da se podigne, pa je dobio dva gema, kojima je pridodao i jedan brejk.

Pre samo 22 dana scenario po kojem Novak Đoković igra Vimbldon, nakon operacije meniskusa na desnom kolenu, bio je potpuno nerealan. Ali, u nedelju veče smo ga videli na travi Ol Ingland kluba kako trenira sa steznikom na kolenu, uz obavezno pitanje: „Šta on to radi?“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Novak Đoković ima 37 godina. Ima i načeto koleno. Ima iza sebe i operaciju meniskusa, ali i veliku želju da osvoji zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Nikada nije uspeo Nole da dođe do najsjajnijeg odličja na Igrama, a ove godine pokušaće to na podlozi koja mu najmanje odgovara – šljaci.

Verovanje u Novakovu odluku

Ono što bi u ovom trenutku trebalo jeste da pokažemo veru da Đoković zna šta radi. Ne smemo da sumnjamo u njegovu odluku koliko god nam ona u ovom trenutku nelogično zvučala.

Većini je bilo nelogično i da sa jednim zdravim kolenom nastavi meč protiv Franciska Serundola na Rolan Garosu - nastavio je i pobedio, većini nije bila logična ni odluka da igra sa rupturom mišića na Australijan openu 2022. godine, pa je igrao i osvojio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading