SVI DETALJI POROĐAJA SANJE MALETIĆ: Otkriveno zbog čega se KRILO od javnost, ali i zašto se NAMUČILA za trudnoću!

Autor:

Zabava

28.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ćana otkriva detalje o trudnoći Sanje Maletić!

SVI DETALJI POROĐAJA SANJE MALETIĆ: Otkriveno zbog čega se KRILO od javnost, ali i zašto se NAMUČILA za trudnoću!

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Danas je za Sanju Maletić i njenog supruga bio poseban dan, jer su posle duge borbe za potomstvo, konačno postali roditelji. Na svet je došla njihova ćerka kojoj su dali ime Vanja. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da javnost nije bila upoznata sa Sanjinom trudnoćom, a čak ni sama pevačica nije želela da o tome javno govori. Njena koleginica Ćana potvrdila je da je znala za trudnoću, ali da je Sanja želela da zadrži tu informaciju u tajnosti.

Republika

Foto: youtube.com/ Grand Koktel Tv Grand

Sanja Maletić

 


Sanja Maletić je više puta javno progovarala o svom iskustvu sa vantelesnom oplodnjom i borbom za potomstvo. Isticala je da neće odustati dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode. Ova iskrena ispovest je dirnula mnoge, jer je pevačica otvoreno govorila o teškoćama sa kojima se suočavala u pokušajima da ostvari svoju veliku želju - da postane majka.

Koleginica Ćana je izrazila svoje oduševljenje zbog vesti o Sanjinom porođaju, ističući da je njena želja bila da se o trudnoći ne priča u javnosti. Takođe, istakla je koliko se raduje zbog Sanje i čestitala joj je na ostvarenju sna, naglašavajući koliko je pevačica prošla kroz težak put kako bi došla do ovog srećnog trenutka.
Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ćana

 

"Nisam čula da se porodila. Ja nisam u Srbiji već nekoliko dana, non-stop sam na putu, krenula mi je sezona, stvarno sam u haosu. Dobra sam sa Sanjom, ali stvarno nisam čula da se porodila", rekla je pevačica, pa dodala da je Sanjina želja bila da se javno ne priča o njenoj trudnoći, zbog svega kroz šta je prošla.

"Znala sam da je trudna, ali je njena želja bila da se o tome ne priča u javnosti i ja sam to ispoštovala. Hvala Bogu da je sve prošlo u najboljem redu. Mnogo se radujem zbog nje, jer znam koliko se namučila da bi dobila dete. Od srca joj čestitam i želim sve najbolje", rekla je Ćana za Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading