ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? HRVAT OTPISAO SRBINA na Vimbldonu: Imao je operaciju, POKUŠAĆE, ali...

Autor:

Sport

01.07.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće šanse Špancu.

ŠTA ĆE REĆI ĐOKOVIĆ? HRVAT OTPISAO SRBINA na Vimbldonu: Imao je operaciju, POKUŠAĆE, ali...

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najprestižniji teniski turnir na svetu - Vimbldon počinje danas, a poznati hrvatski teniser i potom trener Ivan Ljubičić govorio je o favoritima.

On je komentarisao najpre formu Janika Sinera, a potom i Karlosa Alkaraza.

- Za Janika činjenica da je pobedio u Haleu nije garancija, ali je pozitivna stvar. Ako Janik uspe da pobedi na Vimbldonu, sigurno će preći u drugu kategoriju, s tim da ima još mnogo toga da osvoji - rekao je Ljubičić, pa nastavio:

- Karlos za mene ostaje prvi ili drugi favorit uprkos porazu u Kvinsu od Drejpera. Đoković i Federer skoro nikada nisu pobeđivali u Kvinsu, pa su dominirali Vimbldonom 20 godina.

Govorio je i o nekim činjenicama.

- Federer je osvajao mnogo posle titula u Haleu, videćemo da li je sad red na Sinera. Pre Rolan Garosa bilo je mnogo pitanja, pre svega što se tiče fizičkog aspekta igrača kod Sinera, Alkarasa i Đokovića. Sada je sve drugačije. Siner i Alkaras deluju da su u redu i favoriti su. Nole je imao tu operaciju, ali pokušaće da bude prisutan. To bi bilo zaista lepo. Ipak, u ovom trenutku, favoriti su po meni Janik i Karlitos - kaže Ljubičić.

On kaže da će mnogo toga biti jasnije posle prve nedelje turnira.

- Prva tri ili četiri kola daće nam odgovor u kakvoj kondiciji su glavni protagonosti. Ako najbolji prežive prvu nedelju, biće sve jači favoriti - zaključio je Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading