ĐOKOVIĆ MEĐU FAVORITIMA ZA TITULU! Kladionice izbacile KVOTE ZA POBEDNIKA VIMBLDONA!

Autor:

Sport

01.07.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole u vrhu uprkos povredi.

ĐOKOVIĆ MEĐU FAVORITIMA ZA TITULU! Kladionice izbacile KVOTE ZA POBEDNIKA VIMBLDONA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najtrofejniji teniser u istoriji, suočava se sa izazovima pred početak Vimbldona. Sa više od sedam meseci bez osvojene titule, Đoković se suočio sa povredom na Rolan Garosu, nakon čega je prošao i kroz operaciju. Ovi faktori su doveli do toga da bukmejkeri izraze sumnju u njegov uspeh na ovom prestižnom turniru. Iako je sedam puta osvajao Vimbldon, kladioničari mu daju kvotu pet za osvajanje novog trijumfa.

Bivši selektor Radmilo Armenulić ističe da bi za Đokovića ulazak u polufinale predstavljao uspeh, s obzirom na okolnosti. Ističe se da bi, da nije povređen, bio prvi favorit za osvajanje turnira, ali da sada situacija izgleda drugačije. Prema bukmejkerima, prvi favorit za osvajanje Vimbldona je Janik Siner, sa kvotom 2,90, dok se braniocu titule Karolsu Alkarazu daju nešto manje šanse (3,5). Na trećem mestu je naš Nole sa kvotom 4,50. 

Ostalim igračima daju se daleko manje šanse, kao što su Aleksandar Zverev sa 18, Hubert Hurkač sa kvotom 19, Džek Drejper sa 23, Aleks de Minor sa kvotom 31, Danil Medvedev 36, Tomi Pol 41, kao i Mateo Beretini, dok se pobeda Tejlora Frica plaća kvotom 51.


Novak Đoković će se suočiti sa velikim izazovima na ovogodišnjem Vimbldonu, ali njegova sposobnost da se izbori sa teškoćama i povrati formu može biti ključna za njegov eventualni uspeh na turniru. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju početak ovog prestižnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading