"PARNI VALJAK" PUTUJE U MOSKVU! Evo ko se našao na Stanojevićevom SPISKU! Sprema se i jedno IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

01.07.2024

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju pripreme u prestonici Rusije.

"PARNI VALJAK" PUTUJE U MOSKVU! Evo ko se našao na Stanojevićevom SPISKU! Sprema se i jedno IZNENAĐENJE!

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su danas ponovo promenili "boravište" i preselili se u Rusiju, tačnije u Moskvu, gde će boraviti do 10. jula.

Tokom priprema u ruskoj prestonici, crno-beli će učestvovati na "Bratskom kupu" i odigrati jedan kontrolni meč pre povratka u Beograd.

Trener Aleksandar Stanojević je za drugu fazu priprema u Moskvi poveo 24 igrača i tri golmana, a spisak bi mogao da bude proširen za bar jedno ime - Marija Jurčevića, koji čeka "papire" iz Apolona sa Kipra kako bi postao igrač crno-belih.

Na spisku Aleksandra Stanojevića za drugu fazu priprema u Moskvi nalaze se: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić, Aleksandar Filipović, Marko Živković, Svetozar Marković, Nathan de Medina, Nihad Mujakić, Bojan Kovačević, Nikola Simić, Nikola Antić, Aleksandar Šćekić, Kervin Arijaga, Mateja Stjepanovic, Leonard Ovusu, Jung - Džun Goh, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid, Kcander Severinam, Aldo Kalulu, Nemanja Nikolić, Mateus Saldanja, Đorđe Jovanović i Samed Baždar.

Na „Bratskom kupu" u organizaciji Dinama iz Moskve učestvuju još njihov gradski rival CSKA i OFK Beograd.

Foto: FK Partizan

 

Princip takmičenja na turniru je takav da klubovi iz Beograda igraju protiv moskovskih i skupljaju bodove za svoj grad. Partizan će igrati protiv Dinama, 3. jula na VTB Areni, dok će protiv bratskog CSKA snage odmeriti 7. jula, na istom mestu, čime će i zatvoriti turnir.

Republika

Foto: FK Partizan

 

Pobedom će timovi doneti tri boda svom gradu, a u slučaju nerešenog rezultata, pristupiće se izvođenju penala posle čega će pobednik osvojiti dva boda, a poraženi samo jedan.

Foto: FK Partizan

 

Organizatori su istakli i da će turnir nositi sve epitete „bratskog", uz promociju srpske muzike, kulture, hrane i uz mogućnosti kupovine i razmene suvenira, gde će se u prijatnoj, festivalskoj atmosferi, pre svega podržati sport, fudbal, negovati prijateljstva i tradicija.

Foto: FK Partizan

 

Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana - Marko Nikolić, od ove sezone predvodi moskovski CSKA u kome igra Saša Zdjelar, dok se očekuje i učešće bivših igrača - Zorana Bambija Tošića i Miloša Krasića.

Za CSKA je 2014/2015 igrao i jedan od kapitena Partizana, u odsustvu Svetozara Markovića - Bibars Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading