HIT ODGOVOR OLGE DANILOVIĆ! Pitali je o meču Portugal - Slovenija! Njena PROGNOZA je sve NASMEJALA!

Autor:

Sport

01.07.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka eliminisana sa Vimbldona.

HIT ODGOVOR OLGE DANILOVIĆ! Pitali je o meču Portugal - Slovenija! Njena PROGNOZA je sve NASMEJALA!

Foto: Instagram

Na svom debitantskom nastupu u glavnom žrebu Vimbldona, srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da ostvari pobedu.

Rumunka Anka Aleksija Todoni bila je bolja od Srpkinje rezultatom 2:0 (po setovima 7:5, 6:1). Iako je poražena, Olga nije bila previše neraspoložena, s obzirom na to da trava nije njena najbolja podloga u karijeri.

Nakon meča, Olga je izjavila da se želi potpuno posvetiti Olimpijskim igrama u narednom periodu. Izrazila je nadu da može iznenaditi na najprestižnijem planetarnom sportskom događaju.

Republika

Foto: Starsport

Jan Oblak

Olga je takođe izjavila da se raduje predstojećem meču osmine finala Evropskog prvenstva, gde će njen dečko Jan Oblak braniti gol Slovenije protiv Portugala. Izrazila je podršku komšijama, navodeći da se nada dobrom učinku svog dečka.

Na pitanje ko će pobediti, Srpkinja se nije dvoumila:

- Slovenija, naravno! 

Novinar je uzvratio da možda bude nerešeno (1:1)?

- Ne, neka bude 0:0, u stvari 1:0. Nema golova, neka bude nula ovamo, a onda neka daju koliko treba - odgovorila je Olga, aludirajući na to da se nada dobrom učinku njenog dečka koji će braniti gol protiv Portugalije od 21.00 u Frankfurtu.

Podsetimo, srpska teniserka je bila na tribinama Alijanc arene u Minhenu, kada su "orlovi" i Slovenci remizirali rezultatom 1:1, dok je utakmicu Grupe C posmatrala u društvu sestre Jana Oblaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading