KARLITOS SE MUČIO PROTIV ESTONCA, PA GA NA KRAJU ZGAZIO: Alkaraz pobedom krenuo u odbranu titule na Vimbldonu!

Autor:

Sport

01.07.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz pokazao kvalitet na kraju.

KARLITOS SE MUČIO PROTIV ESTONCA, PA GA NA KRAJU ZGAZIO: Alkaraz pobedom krenuo u odbranu titule na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser, Karlos Alkaraz, započeo je odbranu titule na Vimbldonu pobedom nad estonskim teniserom, Markom Lajalom. Iako je rezultat bio 3:0 (7:6, 7:5, 6:2) u korist Alkaraza, meč nije bio lak, s obzirom da se mladi Estonac istakao svojom igrom, čak iako je na 269. mestu ATP liste.

Foto: Tanjug/AP

Mark Lajal

Lajal je pružio snažan otpor Karlosu, čak imajući brejk prednosti u prvom setu, ali je na kraju Španac uspeo da osvoji taj deo igre serijom od 4:0 u tajbrejku. U drugom setu, Lajal je nastavio da stavlja na test svaki udarac Karlosa, čak praveći brejk, ali ga je odmah izgubio, pokazujući određenu tremu i blokadu na najvećem nivou takmičenja.

U trećem setu, Alkaraz je brzo stigao do dva brejka viška, kontrolisao igru i bez problema prošao u drugo kolo. Alkaraza u drugom kolu očekuje pobednik duela između Aleksa Vukića iz Australije i Sebastijana Ofnera iz Austrije. Mladi španski teniser je svakako pokazao svoju klasu i odlučnost da odbrani titulu na Vimbldonu, a publika može da očekuje još uzbudljivih mečeva od njega u narednim rundama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading