DA PANATINAIKOS MALO NA SVOJOJ KOŽI OSETI KAKO JE: Vildoza opet oblači crveno-beli dres!

Autor:

Sport

01.07.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se potres.

DA PANATINAIKOS MALO NA SVOJOJ KOŽI OSETI KAKO JE: Vildoza opet oblači crveno-beli dres!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Luka Vildoza

Argentinski košarkaš Luka Vildoza, koji je prošlog leta prešao iz Crvene zvezde u Panatinaikos, ovog leta će ostati bez kluba, potvrđuju mediji u Grčkoj. Atinski klub više ne računa na njega, a postavlja se pitanje gde će nastaviti karijeru. Čovek koji je važio za ljubimca delija, blizu je toga da ponovo obuče crveno-beli dres.

Priče o dolasku u Partizan

Pominjao se Partizan kao potencijalna destinacija za Vildozu. Dve strane su čak pregovarale, ali se čini da za sada nisu uspele da postignu dogovor. Međutim, umesto crno-belog, Argentinac bi mogao da obuče crveno-beli dres, ali onaj iz Atine, jer prema rečima Džordža Zakasa i grčke Gazete, Olimpijakos je trenutno veoma blizu da dovede Vildozu u svoje redove. Ova mogućnost sigurno bi naterala PAO da malo oseti na svojoj koži kako je kada igrač direktno ode u redove najvećeg rivala. Do duše, izazvalo bi to mnogo manji potres u košarkaškom svetu, budući da su "zeleni" Pirejcima uzeli najboljeg igrača, a Oli bi da dovede Luku kog je Ataman praktično otpisao u toku sezone. 


Spekulacije o transferu u Crvenu zvezdu

Tokom leta, Luka Vildoza se takođe pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali do dogovora nije došlo. U Beogradu je igrao možda i najbolju košarku u karijeri, ali sada ostaje otvoreno pitanje gde će zapravo završiti ovog leta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading