VELIKI POVRATAK U CRVENO-BELE! Odbio MILIONE od rivala i vratio se u svoj klub!

Autor:

Sport

29.06.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu ni ovo male pare...

VELIKI POVRATAK U CRVENO-BELE! Odbio MILIONE od rivala i vratio se u svoj klub!

Foto: Starsport

Aleksandar Vezenkov se vraća u Evroligu

Aleksandar Saša Vezenkov, prošlogodišnji MVP Evrolige, prešao je prošlog leta u redove Sakramento Kingsa, ali se nažalost nije snašao u najjačoj ligi sveta. Međutim, prema informacijama "Sportanda", Bugarin se vraća u Evropu, ali ne u Panatinaikos kako je prvobitno pisano, već u Olimpijakos, klub čije je boje branio od 2018. do prošle godine.

Povratak u Evroligu

Prema navodima španskog portala, Bugarin je već prihvatio ponudu crveno-belih iz Pireja i trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor vredan čak 16 miliona evra. Međutim, pre nego što se pridruži grčkom timu, Vezenkov mora da pronađe način da raskine ugovor sa NBA timom Sakramento Kings, gde je trebalo da inkasira 6,6 miliona dolara za sledeću sezonu.


Neuspeh u NBA

Iako je prelazak u NBA bio veliki korak u karijeri mladog košarkaša, čini se da se Vezenkov nije snašao u najjačoj ligi sveta. Njegov povratak u Evropu, sa potencijalno većim ugovorom, pokazuje da je odluka da napusti Evroligu bila rizična, ali da se ipak ispostavila kao pogrešna.

Transfer između rivala
Ranije je Panatinaikos uputio veoma nepristojnu ponudu bivšem/novom košarkašu Olimpijakosa. Vezenkov je sigurno nezadovoljan svojom minutažom u NBA ligi, a Panatinaikos je to pokušao da iskoristi u svoju korist poslavši ponudu od 17 miliona evra za ugovor od tri sezone. On se ipak odlučio da ne bude Kostas Slukas, vrati se u Pirej i za to da dobije 16 za četiri godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading