EVROLIGAŠKA DETONACIJA! Crveno-beli doneli ODLUKU o treneru!

Autor:

Sport

28.06.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki stručnjak ostaje na klupi Olimpijakosa.

EVROLIGAŠKA DETONACIJA! Crveno-beli doneli ODLUKU o treneru!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Olimpijakos iz Pireja obelodanio je vest o produženju ugovora sa trenerom Jorgosom Barcokasom do 2026. godine. Ovim potezom, pirejski klub je potvrdio dugoročno poverenje u grčkog stručnjaka, čime je postavljen temelj za dalji razvoj tima.

Jorgos Barcokas se sa pirejskim crveno-belima plasirao u finale Evrolige prošle sezone, gde je ekipa poražena od Real Madrida. Ove sezone, Olimpijakos je ponovo stigao do polufinala ovog prestižnog takmičenja, ali je poražen od istog protivnika. Ovo ukazuje na kontinuirani uspeh tima pod vođstvom Barcokasa.

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas

Zanimljivo je da je ovo drugi mandat Jorgosa Barcokasa u Olimpijakosu. Prvi put je bio na klupi ovog kluba od 2012. do 2014. godine, a nakon perioda provedenog na drugim trenerskim pozicijama, vratio se na mesto uspeha i prepoznavanja.

Produženje ugovora sa trenerom do 2026. godine jasno pokazuje da Olimpijakos ima dugoročnu strategiju i plan za dalji razvoj kluba. Kontinuitet na trenerskoj poziciji može biti ključan za stabilnost i uspeh tima u narednim sezonama.

Ukupno gledano, produženje ugovora sa Jorgosom Barcokasom predstavlja važan korak ka očuvanju sportske izuzetnosti i konkurentnosti Olimpijakosa kako u nacionalnim, tako i u evropskim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading