ZVEZDINO POJAČANJE OTKRILO! Evo zbog čega je IZABRAO crveno-bele!

Autor:

Sport

27.06.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki bek pojačao tim Janisa Sferopulosa.

ZVEZDINO POJAČANJE OTKRILO! Evo zbog čega je IZABRAO crveno-bele!

Foto: Starsport

Nedavno je Ajzea Kenan prešao iz grčkog Olimpijakosa u Crvenu zvezdu, postavši prvo "zvučno" pojačanje u timu Janisa Sferopulosa.

Kenan je otkrio kako je došlo do dogovora sa crveno-belima i zašto je odlučio da obuče njihov dres.

- Bilo je dosta timova koji su me jurili. Ipak, nisam razgovarao sa njima, ali moj agent jeste. Rekao sam mu da ne želim da se bavim stvarima koje nisu ozbiljne. Kada je sezona ušla u završnicu, kada su stvari postale ozbiljne, onda sam se uključio i video šta se dešava - počeo je Kenan, da bi posle toga objasnio zašto je izabrao srpskog i regionalnog šampiona:

Foto: Starsport

Ajzea Kenan

- Svi znaju da želim da budem tamo gde sam poželjan, gde je potrebno samo da izađem i igram košarku. Želim da igram na najvišem nivou i da pobeđujem. Ključ je da budeš negde gde se osećaš potrebnim, i to nema veze sa navijačima. Kod navijača postoje igrači koje vole i koje ne vole. Lepo je osetiti ljubav naroda, ali na kraju krajeva nisu oni ti koji odlučuju hoće li neko igrati, kada i koliko dugo. Takođe i da li će ostati. Navijači ne donose takve odluke.

Između ostalog, Kenan je otkrio i to da o rivalstvu Zvezde i Partizana ne zna ništa.

- Uvek se radujem ovakvim utakmicama, sada ću biti deo još jednog velikog rivalstva. Jedva čekam. Ne znam ništa o derbiju. Isto tako je bilo i za utakmice Panatinaikosa i Olimpijakosa. Nisam ništa znao dok nisam došao. Tako da se radujem što ću saznati više o istoriji duela između Crvene zvezde i Partizana. Nadam se da ću biti na pravoj strani - istakao je Kenan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading