GRCI AKTIVIRALI EVROLIGAŠKU "BOMBU"! Bivši igrač Zvezde POJAČAO šampiona Evrope!

Autor:

Sport

25.06.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće još brutalniji tim naredne sezone.

GRCI AKTIVIRALI EVROLIGAŠKU "BOMBU"! Bivši igrač Zvezde POJAČAO šampiona Evrope!

Foto: www.profimedia.rs

Američki košarkaš Lorenco Braun postao je novi bek Panatinaikosa, potpisavši trogodišnji ugovor sa atinskim klubom.

Bivši igrač Crvene zvezde je prošle sezone imao impresivne statistike u Evroligi, sa prosečno 13,2 poena i 6,1 asistencijom po meču, što ga je svrstalo u drugi najbolji tim takmičenja.

Sa 34 godine, rođen u Ilinoisu, Braun je promenio nekoliko klubova tokom svoje karijere, uključujući i period proveden u Kini. Njegovo iskustvo i uspesi čine ga značajnim pojačanjem za Panatinaikos, koji takođe ima ambicije da odbrani titulu u Evroligi, osvojenu u tek završenoj sezoni.

Braunova karijera obuhvata klubove poput Filadelfije Seventisiksers, Minesote Timbervulfsa, Finiksa Sansa, kao i evropske ekipe poput Crvene zvezde, Fenerbahčea iz Istanbula i Makabija iiz Tel Aviva.

Lorenco je bio izabran u idealanu petorku Evrolige, osvajao je titule i bio MVP kola, dok je sa reprezentacijom Španije podigao pehar na Evrobasketu 2022 godine.

Osim toga, prošle sezone je osvojio titulu u Izraelu sa "Ponosom Izraela", dodatno potvrđujući svoju vrednost kao igrač.

Dolazak Lorenca Brauna u Panatinaikos znači da će klub imati još jači tim u narednoj sezoni, sa jasnom ambicijom da bude konkurentan za titulu u Evroligi. Sa sjajnim plejmejkerom u sastavu, atinski "zeleni" će imati iskusnog asa koji je već dokazao svoje kvalitete na najvišem nivou takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading