SFEROPULOS OBJASNIO KAKO JE NASTALA KULTNA SLIKA SA CIGAROM: Grk ne da Teodosiću da ide iz Zvezde

Autor:

Sport

24.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već čuvena fotka.

SFEROPULOS OBJASNIO KAKO JE NASTALA KULTNA SLIKA SA CIGAROM: Grk ne da Teodosiću da ide iz Zvezde

Foto: Printskrin

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone na domaćoj sceni osvojili su sve što se dalo osvojiti. Ipak, sigurno im je najviše značio trofej regionalne lige koji su uspeli da vrate u svoje vitrine. Slavilo se nakon brejka pred grobarima do duboko u noć, a tada je nastala i sada već čuvena fotografija na kojoj Miloš Teodosić pali cigaretu Janisu Sferopulosu. Trener crveno-belih objasnio je kako je do nje došlo.

- To se dogodilo posle finala AdmiralBet ABA lige i pobede protiv Partizana. Ja ne pušim. Ali, tada sam rekao Milošu 'daj mi cigaretu, sad kad smo uspeli'. Onda se pojavila fotografija i taj momenat opisuje sve. Ne zbog cigarete, već zbog odnosa kakav imaš sa svojim igračem. Miloš je iskusniji nego što je bio u Olimpijakosu, zreliji je, nema istu tu svežinu, ali ima iskustvo. Srećan sam što ponovo sarađujemo. Razmišljao je da li da igra ove godine, onda sam ga uhvatio i rekao 'prestaćeš da igraš kad ja odem iz Zvezde'. On je lider, ono što radi na terenu ne vidim od drugih igrača. Zato je važno da mlađi poput Nikole Topića uče od njega i na treninzima i na mečevima, rekao je Sferopulos za grčku "Gazetu".

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Teodosić produžio ugovor za još jednu sezonu

Kada je u pitanju cilj za narednu sezonu, Sferopulos je i više nego odlučan.

- Zvezda je tim koji ima veliku bazu navijača gladnu uspeha. Pokušaću da dovedem tim još više u Evroligi. Ne mislim to u poređenju sa prošlom sezonom koja je bila jedna od lošijih u tom takmičenju, već u odnosu na neke prethodne godine. Želimo da uradimo velike stvari i za mene je to glavni cilj. Da imam tim koji je spreman da se takmiči na najvišem nivou i da se bori za pobedu na svakom meču - siguran je Grk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading