ČUVENA HRVATICA U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA DA JE MUŽ VARA: Snimak šokirao javnost, ŽENSKE NOGE sve odale (VIDEO)

Autor:

Sport

24.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blanka i Ruben venčali su se 26. maja ove godine, a sada je jasno da će brak biti uzdrman

ČUVENA HRVATICA U PROGRAMU UŽIVO SAZNALA DA JE MUŽ VARA: Snimak šokirao javnost, ŽENSKE NOGE sve odale (VIDEO)

Foto: Anton Denisov / Sputnik / Profimedia

Jedna od najpoznatijih hrvatskih atletičarki u istoriji, Blanka Vlašić, saznala je da je muž, poznati sportski novinar Ruben van Guht vara i to se desilo u programu uživo!

Van Guht trenutno izveštava s Eura u Nemačkoj, a tokom uklučenja u program jedne televizije iza njegovih leđa videle su se ženske noge. Kada je video šta se dešava, novinar je šoljicom kafe pokušao da sakrije prizor, ali je već bilo kasno, te je šokantan snimak počeo da kruži društvenim mrežama.

 

 

Blanka i Ruben venčali su se 26. maja ove godine, a sada je jasno da će brak biti uzdrman osim ako Van Guht ne uspe da objasni čitavu situaciju. Od spornog snimka, pa do sada, Ruben van Guht se oglasio samo jednom putem svog Instagram profila, ali nije spominjao ništa u vezi skandala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

 

Podsetimo, čuvena hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, jedna od najboljih skakačica u vis svih vremena, objavila je kraj karijere 2021. godine nakon višegodišnje borbe sa povredama.

Tridesetsedmogodišnja Splićanka nije se takmičila od Olimpijskih igara u Riju 2016. godine i odlučila je da stavi tačku na briljantnu karijeru tokom koje je po dva puta bila svetska šampionka na otvorenom i dvorani, jednom evropska šampionka i osvojila dve olimpijske medalje - srebro u Pekingu 2008. i bronzu u Riju.

Ukupno je osvojila 19 medalja na velikim takmičenjima, od čega 13 zlatnih.

Lični rekord joj je 2,08, što je drugi najbolji rezultat u istoriji, iza Bugarke Stefke Kostadinove, koja je još 1987. godine postavila svetski rekord - 2,09.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading