HAOS U GRADIŠKI: Uhvatila muža u švaleraciji, on je napao, ona ga PRETUKLA, ali tu nije bio kraj!

Autor:

Svet

19.06.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O celom slučaju odmah je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašva Banjaluka

HAOS U GRADIŠKI: Uhvatila muža u švaleraciji, on je napao, ona ga PRETUKLA, ali tu nije bio kraj!

Foto: shutterstock

Nasilje

Teško pretučeni B.H. (49) izbačen je jutros nešto posle 5 sati ispred Doma zdravlja u Gradiški, a istragom je utvrđeno da ga je pretukla supruga J.H. koja ga je uhvatila u švaleraciji.

Kako prenose mediji iz Republike Srpske policija je saopštila da su uhapšeni supružnici J.H. i B.H. kojima se na teret stavlja nasilje u porodici. 

Naime, nakon što su radnici Hitne pomoći prijavili da je ispred dvorišta Doma zdravlja Gradiška izbačen pretučeni muškarac, koji je identifikovan kao B.H.  istragom je utvrđeno da ga je pretukla supruga J.H. koju je on prvo napao, nakon što ga je uhvatila u preljubi.

O celom slučaju odmah je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv lica J. H. i B. H. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

I u Hrvatskoj se dogodilo nasilje, ali se ono tragično završilo. Naime, iz Policijske uprave vukovarske sremske u Hrvatskoj izvestili su juče da je u bunaru na oranici u Bošnjacima, nedaleko Županje, pronađeno telo muškarca, a danas je ista uprava obavestila javnost kako je reč o ubistvu i da je osumnjičeni uhapšen.

Telo su iz bunara izvadili vatrogasci, prevezeno je u vukovarsku bolnicu na identifikaciju i obdukciju. Tamo je utvrđen identitet mrtvog tela, a obdukcijom je utvrđeno kako se radi o nasilnoj smrti 48-godišnjaka, saopštila je danas policija.

"S obzirom da je iz utvrđenih činjenica proizlazilo da je na štetu 48-godišnjaka počinjeno kazneno delo, policijski službenici su preduzeli mere traganja za počiniteljem i 18. juna u službene prostorije priveli 30-godišnjaka iz Bošnjaka, gde je uhapšen zbog sumnje u činjenje kaznenog dela teškog ubistva", stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Meliha

19.06.2024 19:48

Ruke joj se pozlatile!