PARTIZAN NE PUTUJE U UKRAJINU! Oglasili se iz Humske: Evo gde crno-beli GOSTUJU Dinamu!

Autor:

Sport

19.06.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasnije.

PARTIZAN NE PUTUJE U UKRAJINU! Oglasili se iz Humske: Evo gde crno-beli GOSTUJU Dinamu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana igraće protiv Dinamo Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč crno-belih na gostujućem terenu biće organizoran van granica ratom zahvaćene Ukrajine. 

Naime, kako tvrdi zamenik generalnog direktora Partizana Milorad Nikolić, utakmica će biti odigrana u poljskom gradu Lublinu. On je danas ispred FK Partizan prisustvovao žrebu za drugo kolo kvalifikacija UEFA Lige šampiona.

- Nakon žreba, u razgovoru sa predstavnikom FK Dinamo Kijev, g. Anatolijem Volkom potvrđeno je da ce Dinamo Kijev u prvoj utakmici ugostiti naš klub u Lublinu, u Poljskoj. Dinamo je protekle sezone evropske utakmice igrao u Bukureštu, a sada su za “domaći teren” izabrali stadion “Lublin Arena” u Lublinu, kapaciteta 15.000 mesta - rekao je Nikolić.

Dva kluba će u direktnom kontaktu saopštiti i datume odigravanja utakmica, koji mogu biti 23. ili 24.  jula u Lublinu i 30.ili 31.jula u Beogradu.

Podsetimo, crno-beli su prošle sezone završili na drugom mestu Superlige Srbije, kao što je to slučaj i sa ukrajinskim velikanom u domaćem šampionatu. Zadnji put kada su ova dva tima sastali Dinamo je izašao kao pobednik sa 4:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u sezoni 2017/18. Crno-beli nikada do sada nisu ostvarili trijumf nad ukrajinskom ekipu, pošto u četiri međusobna duela imaju isto toliko poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading