PARTIZAN JE VELIKI KLUB, ZNAMO DA IGRAMO OVAKVE MEČEVE! KRALJ optimista pred Dinamo: Veliki motiv za nas!

Autor:

Sport

19.06.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crno-belih o rivalu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

PARTIZAN JE VELIKI KLUB, ZNAMO DA IGRAMO OVAKVE MEČEVE! KRALJ optimista pred Dinamo: Veliki motiv za nas!

Foto: Starsport

Žrebom u Nionu odlučeno je da će u drugom  kolu kvalifikacija za elitno takmičenje UEFA Ligu šampiona, FK Partizan igrati sa ekipom FK Dinamo iz Kijeva.

Prva utakmica je na programu  23. ili 24. jula 2024. godine, a sportski direktor Ivica Kralj je tim povodom izneo očekivanja.

- Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo. Sutra polazimo na drugi deo priprema, gde ćemo do 10. jula, odmerićemo snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA  kazna  od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju - rekao je Kralj posle žreba u Nionu.

Dinamo Kijev je završio kao drugi u šampionatu Ukrajine prošle sezone. Zadnji put kada su ova dva tima sastali Dinamo je izašao kao pobednik sa 4:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope u sezoni 2017/18. Crno-beli nikada do sada nisu ostvarili trijumf nad ukrajinskom ekipom, pošto u četiri međusobna duela imaju isto toliko poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading