GRCI NAJAVILI "BOMBU", BIVŠI IGRAČ ZVEZDE JE AKTIVIRA! Da li je OVO znak da ide kod Obradovića?

Autor:

Sport

28.06.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već dugo se priča o njegovom prelasku u Partizan.

GRCI NAJAVILI "BOMBU", BIVŠI IGRAČ ZVEZDE JE AKTIVIRA! Da li je OVO znak da ide kod Obradovića?

Foto: Starsport

Bek Panatinaikosa Luka Vildoza, koji nije uspeo da se ustali u redovima šampiona Evrope, mogao bi uskoro da se pridruži ekipi Partizana.

Ovaj tridesetogodišnji reprezentativac Argentine je prethodno nosio dres Crvene zvezde, pre nego što je prešao u Atinu, ali nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu kod Ergina Atamana. Kako beogradski mediji prenose, priča o njegovom dolasku u tim Željka Obradovića je sve izvesnija, a dolaskom u Beogradu samo je potkrepio osnovane sumnje.

Vildoza je svoj put do Evrolige gradio kroz igre u različitim klubovima poput Kilmesa, Baskonije i kratkog angažmana u NBA ligi sa Milvoki Baksima. Njegovo iskustvo i veštine mogu biti dragoceni dodatak bilo kojem timu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

U prethodnoj sezoni najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, Vildoza je odigrao 27 utakmica, od kojih je pet počeo kao starter. Iako je prosečno proveo 15 minuta na terenu po meču, uspeo je da ostvari prosečan učinak od 5,8 poena, 1,5 skokova i 1,5 asistencija. Njegov doprinos timu mogao bi biti značajan ukoliko se pridruži Partizanu.

Pored potencijalnog dolaska Vildoze, Partizan je ovog leta već angažovao nekoliko pojačanja poput Ifea Lundberga (Virtus), Frenka Nilikinu (Šarlot), povratnika Vanju Marinkovića (Baskonija), a dogovoren je i transfer Arijana Lakića i Sterlinga Brauna (Alba). Takođe, na pragu Humske su i Mario Nakić, Ajzea Majk i Tajrik Džons, a interesovanje postoji i za nemačkog reprezentativca Isaka Bongu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading