CENTRALNI TEREN REZERVISAN SAMO ZA NAJBOLJE! POZNATO KAD NOLE STARTUJE NA VIMBLDONU: Čeka da šampionka završi

Autor:

Sport

01.07.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se vraća na teren posle povrede

CENTRALNI TEREN REZERVISAN SAMO ZA NAJBOLJE! POZNATO KAD NOLE STARTUJE NA VIMBLDONU: Čeka da šampionka završi

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, će u utorak započeti svoj pohod ka osvajanju nove Grend slem titule na Vimbldonu. Njegov prvi zvanični meč na ovosezonskom izdanju prestižnog turnira biće protiv Vita Koprive, a zakazan je za sutra, ne pre 16 - 16:30 časova na Centralnom terenu.

Vit Kopriva, češki teniser koji se uglavnom takmiči na Čelendžerima i trenutno se ne nalazi među prvih 100 tenisera sveta, imaće priliku da se prvi put u karijeri suoči sa Novakom Đokovićem. Za Čeha će ovo biti izazovna prilika da pokaže svoje sposobnosti protiv najvećeg teniskog imena današnjice.

Ukoliko Novak Đoković ostvari pobedu u prvom kolu, u drugom kolu će se suočiti sa boljim iz duela između Džejkoba Firnlija i kvalifikanta Alehandra Moro Kanjasa. S obzirom na to da se ni jedan od ovih tenisera ne nalazi u prvih 100 na svetskoj teniskoj listi, prva dva kola bi trebalo da predstavljaju dobru priliku za Novaka da pokaže formu nakon oporavka od povrede i operacije kolena.

Novakov i Koprivin meč neće početi pre 16 časova iz razloga što na teren u 14:30 izlaze Marketa Vondrušova, prošlogodišnja osvajačica turnira u Londonu i Džesika Buzas Maneiro.

Ona je prošle godine u finalu savladala Ons Žaber ubedljivo, dok je Novak nesrećno poražen od Alkaraza u odlučujućem meču za titulu. Međutim, organizatori su izgleda Centralni teren rezervisali samo za šampione i znaju nešto što mi ne znamo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading