SUZE KOJE SU OBIŠLE PLANETU! Ronaldo PLAKAO kao kiša, zbog promašenog PENALA! Igrači ga OVAKO tešili! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 01.07.2024 | 23:39


Kristijano propustio priliku da odvede Portugalce u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Foto: Printscreen/Twitter
SUZE KOJE SU OBIŠLE PLANETU! Ronaldo PLAKAO kao kiša, zbog promašenog PENALA! Igrači ga OVAKO tešili! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih igrača svih vremena, imao je veliku priliku da postane prvi fudbaler koji bi postigao gol na šest šampionata Evrope.

Međutim, u produžetku utakmice osmine finala Evropskog prvenstva protiv Slovenije, Jan Oblak, golman "skijaša", sjajno je pročitao penal kapitena portugalske selekcije i uspeo da ga odbrani.

Na samom kraju prvog produžetka, rezultat je i dalje bio 0:0, a ova dramatična scena ostavila je Ronalda vidno potresenog, dok su mu suze tekle niz lice.

Plakao je Kristijano kao kiša, zbog propuštene situacije da svoju ekipu odvede u četvrtfinale, te je meč otišao u seriju jedanaesteraca.

Ovaj neočekivani događaj privukao je veliku pažnju javnosti, s obzirom na Ronaldovu karijeru i reputaciju kao vrhunskog fudbalera. Iako je Portugalija i dalje imala šansu za pobedu u nastavku meča, emotivna reakcija Ronalda na propuštenu priliku dodatno je naglasila značaj ovog trenutka za sportistu koji je sinonim za uspeh i golgeterske podvige.

Mnogi su iskazali podršku Ronaldu, ističući da su emocije sastavni deo sporta i da je normalno da se igrači ponekad suoče sa ovakvim izazovima. Sa druge strane, neki su istakli da je ovo primer kako čak i najveći sportisti mogu biti pod velikim pritiskom u ključnim trenucima, te da je važno pružiti podršku i razumevanje u ovakvim situacijama.

Saigrači su ga neprestano tešili, ali je Kristijano plakao kao dete...

BONUS VIDEO