ROINALDO ĆE SANJATI JANA OBLAKA! Slovenac ODBRANIO penal Kristijanu i uveo ga u NESLAVNU istoriju EP! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalca baš neće večeras.

ROINALDO ĆE SANJATI JANA OBLAKA! Slovenac ODBRANIO penal Kristijanu i uveo ga u NESLAVNU istoriju EP! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Portugala i Slovenije igraju krajnje neizvestan meč osmine finala Evropskog prvenstva, koji je posle 90 minuta završen bez golova.

Očekivalo se da će Kristijano Ronaldo, prva zvezda Portugala, odvesti svoj tim u četvrtfinale, ali je njegova nesigurnost pred golom bila presudna. U 89. minutu imao je izglednu priliku, međutim promašio je, kao i prethodne šanse tokom meča.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je Ronaldo čak 58 puta šutirao iz slobodnog udarca na velikim takmičenjima, ali je postigao samo jedan gol. Ova statistika je zaista neverovatna i baca posebno svetlo na njegovu partiju u ovom meču.

Najzaslužniji što je mreža Slovenije ostala netaknuta bio je Jan Oblak, čuvar gola komšija, koji je odbranio i penal Kristijanu u 105. minutu prvog produžetka. Njegove intervencije su bile ključne u održavanju nerešenog rezultata, što je omogućilo Sloveniji da se izbori za dodatnih pola časa. Oblakova sposobnost da zaustavi i najopasnije napade Portugala donela mu je veliku pažnju i pohvale kako od strane navijača, tako i od stručnjaka.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Najbolju priliku da Sloveniji donese pobedu u prvom produžetku imao je Benjamin Šeško, ali je šut napadača Lajpciga odbranio golman Košta i sačuvao nadu portugalskom timu. Sve miriše na penale...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading