BOGDANOVIĆ NASTAVLJA DA SIPA BISERE! Sada se DOTAKAO Srpkinje i njenog DEČKA! "On je naš, pa naš"!

Autor:

Sport

01.07.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da ne prokomentariše odbrane Jana Oblaka.

BOGDANOVIĆ NASTAVLJA DA SIPA BISERE! Sada se DOTAKAO Srpkinje i njenog DEČKA! "On je naš, pa naš"!

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

Fudbalska reprezentacija Slovenije nadmašila je sva očekivanja stigavši do osmine finala Evropskog prvenstva, gde se nalazi pred produžecima u duelu protiv selekcije Portugala.

Rade Bogdanović, ugledni fudbalski analitičar, istakao je slovenački tim kao jedinu balkansku selekciju u nokaut fazi takmičenja, uz poseban naglasak na golmana Jana Oblaka, koji je prema njegovim rečima, lider ekipe na nivou kao što je to bio i Vinsen Kompani za Belgiju.

Takođe, Bogdanović je istakao i lične detalje o kapitenu slovenačke reprezentacije, navodeći da je rođen sedmog januara, na Božić, te da mu je majka srpskog porekla, što ga čini posebno interesantnim i bliskim srpskoj javnosti.

Foto: Instagram/danilovicolga

Jan Oblak i Olga Danilović

- Slovenačka reprezentacija ima jednu drugu figuru pored selektora, a to je golman Oblak. On je lider te ekipe, dugogodišnji golman Atletiko Madrida, jedna persona kojoj se veruje, jedan tata u svlačionici kao što je Kompani. Meni je drago zato što mu je majka Srpkinja, rodio se sedmog januara na Božić, on je naš, pa je naš. Zato jeste lider, zato jeste najbolji - rekao je Rade gostujući na RTS.

Tom prilikom on se dotakao i Olge Danilović, srpske teniserke koja je u srećnoj vezi sa Janom Oblakom:

- Možda je on i budući srpski zet - istakao je Bogdanović na kraju razgovora.

Pobednik meča između Slovenije i Portugala suočiće se sa reprezentacijom Francuske, koja je ostvarila pobedu nad Belgijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading