PANIKA I MEĐU POZNATIMA! Estradnjake zahvatila stravična oluja: Šta nam Bog da... (FOTO)

Autor:

Zabava

01.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme je praćeno grmljavinom, kišom, gradom i olujnim vetrom!

PANIKA I MEĐU POZNATIMA! Estradnjake zahvatila stravična oluja: Šta nam Bog da... (FOTO)

Foto: Instagram/192_rs, youtube.com/RTV Pink Official, M.M./ATAImages

Naša zemlja se večeras našla na meti stravične superćelijske oluje. Nevreme je praćeno grmljavinom, kišom, gradom i olujnim vetrom, a dodatno stvari pogoršavaju udari groma. Voja Nedeljković, čuveno TV lice, usnimio je scene sa svog prozora i objavio ih na društvenoj mreži Instagram. Oluja je nosila sve pred sobom, a od pljuska se jedva vidi zgrada koja se nalazi pored doma poznatog voditelja.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Voje Nedeljkovića

Folk zvezda Dragana Mirković našla se na veselju, gde je oluja učinila svoje. Ona je u Temerinu, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila je stori i izrazila zabrinutost.

 - Mi stigli. Napolju je ozbiljna oluja, ali mi čekao pa šta nam Bog da - napisala je pevačica u svojoj objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dragane Mirković

Na sajtu Sektora za vandredne situacije su napisana detaljna uputstva kako da postupate i koja mesta da izbegavate u slučaju oluje propraćene gromovima.

Opasnost od groma je prisutna gde god da se nalazite na otvorenom, ali je ipak znatno veća na mestima koja su pored vode ili u šumi.

Najsigurnije je u samom gradu, jer gromobrani na zgradama mogu da zaštite okolinu, ali opasnost i tu postoji, pa je najbolje da se potraži zatvoreni prostor.

Ipak, i to nije dovoljno, te u zatvorenom prostoru treba izbegavati tuširanje, kontakt sa fiksnim telefonom, električnim uređajima i utičnicama jer munja koja udari u električni vod može da se prenese dalje kroz instalacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading