MILJANA ZASKOČILA ZOLU, UKUĆANI POSMATRALI NJIHOVU AKCIJU: Kulićeva nije sačuvala ni minimum dostojanstva, sa Darijana pravo na bivšeg!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.05.2024 | 03:30


Miljana Kulić je jedva dočekala priliku da bude intimna sa Zolom, on joj skrenuo pažnju na ukućane.

Foto: youtube.com/pink.rs
MILJANA ZASKOČILA ZOLU, UKUĆANI POSMATRALI NJIHOVU AKCIJU: Kulićeva nije sačuvala ni minimum dostojanstva, sa Darijana pravo na bivšeg!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su nedavno otvorili dušu i razgovarali o svom odnosu, a jedna od tema razgovora bila je i trudnoća. Miljana je otkrila da je tri puta bila trudna sa Zolom, ali da nije želela da rodi dete zbog lekova koje je pila. Iznela je svoje emotivno iskustvo i razloge zašto se odlučila na tu tešku odluku.

U dvorištu Bele kuće, Miljana i Zola su otvoreno razgovarali o svojoj vezi i trudnoći. Zola je izneo svoje mišljenje, ističući da bi voleo da imaju decu, dok je Miljana otkrila svoje emotivno stanje i razloge zbog kojih nije htela da rodi Čoliću decu.

Oni su odlučili da se prave da se ne poznaju od ranije i da im je prvi susret u Eliti, ali Kulićeva ne može da kontroliše svoje nagone, pa je sinoć zaskočila Zolu u dvorištu, dok je on pokušavao da je "skine" sa sebe, jer mu je bilo neprijatno, s obzirom da su ostali ukućani prolazili, posmatrali i komentarisali:

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ona je trenutno u zavadi sa celom kućom, ni sa kim ne priča -rekao je Pablo.

- Niko ne može očima da me gleda, samo zato što sam iznosila svoje mišljenje sa kojim se slaže 90 posto nacije -rekla je Miljana.

- Ljubav ponovo cveta -rekao je Pablo.

- Nemoj tako da mi sediš, čovek nas gleda -rekao je Zola.

- Samo hoću lepo da te zagrlim -rekla je Miljana.

- Nemoj da ideš, Pablo. 'Ajde, Miljana, ustani -rekao je Zola.

- Neću, hoću da sedim kod tebe. Ako je problem, ustaću -rekla je Miljana.

BONUS VIDEO: