Srpskinja POZAJMILA NOVAC SESTRI PA PREKINULE SVAKI KONTAKT: Posle nekoliko godina usledio je neočekivani poziv, a onda je DOBILA NEOBIČAN PAKET

Autor:

Biznis

04.10.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča izazvala burne reakcije

Srpskinja POZAJMILA NOVAC SESTRI PA PREKINULE SVAKI KONTAKT: Posle nekoliko godina usledio je neočekivani poziv, a onda je DOBILA NEOBIČAN PAKET

Foto: Shutterstock

Priča koja je nedavno osvanula na mreži "X" izazvala je burne reakcije javnosti. Naime, jedna devojka je podelila svoje iskustvo o pozajmici novca svojoj sestri od tetke, koja se, uprkos godinama bez kontakta, neočekivano javila.

Svoju priču je devojka započela rekapitulacijom događaja, ističući da je sestri od tetke pozajmila novac davno, a da su nakon toga izgubile kontakt. Međutim, nakon dugog vremenskog perioda bez komunikacije, usledio je neočekivani poziv.

- Moja sestra od tetke je davno pozajmila neke novce od mene i nikada ih nije vratila. Nisam insistirala na vraćanju. Znala sam da je u užasnoj situaciji. Posledni put sam je videla na sahrani mog oca, 2008. Izgubile smo kontakt, udaljile se. U međuvremenu njeno troje dece je poraslo, udale se dve ćerke, oženio sin. Ona ima šestoro unučadi. Moja tetka, majčina srednja sestra je još živa. Ima 90. godina, i živi sa ćerkom, mojom sestrom - započela je priču devojka na početku.

Pismo, pokloni i neočekivana tužna istina

U paketu koji je dobila od sestre od tetke, osim novca, devojka je pronašla i poklone, ali i neočekivanu tužnu istinu.

- Elem, pre par dana me zove sestra, dobila je broj od moje advokatice, to je i njena advokatica. Zove i kaže: najzad da te čujem. Pročitala sam sve tvoje knjige. Odlične su. I jedva čekam novu. No, zovem te da ti kažem da nisam zaboravila da ti dugujem. Nasledila sam sa očeve strane 70 ari na Zlatiboru. Prodala sam zemlju. Šaljem ti paket za dan-dva. I jutros stiže paket.

Pored omiljenih poslastica, poput štrudli od maka, od oraha, lenje pite i pite sa višnjama, stigle su i dve trenerke u bojama koje je volela. Međutim, između trenerki bila je koverta u kojoj se krilo pismo s emotivnom porukom.

- Rasplakala sam se. Unutra štrudle od maka, od oraha, lenje pite, pite sa višnjama. Dve trenerke, zelena i crvena. Moj broj. A između trenerki koverta i pisamce. U koverti lova. Pisamce; Hvala ti što si bila strpljiva. Hvala ti što si pomogla kad je trebalo. Sestra ipak ostaje sestra, bez obzira na sve. Sve ovo kao udar iz vedra neba. Neočekivano. Zovem je da se zahvalim a ona mi kaže da je na hemoterapiji. Nisam imala pojma da je bolesna - poručila je ona.

Ova priča je podstakla mnoge ljude da razmišljaju o važnosti porodičnih veza i solidarnosti, ističući da porodična ljubav i podrška ostaju neprocenjive, bez obzira na prethodne nesuglasice i razdvojenost. Sudeći prema reakcijama ljudi na društvenim mrežama, ova priča je podstakla mnoge da preispitaju svoje odnose s članovima porodice i da cene trenutke provedene zajedno.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading