DEJAN DRAGOJEVIĆ U KREVETU SA ZADRUGARKOM: Ona je uspela da ga odvuče u postelju, strasti im proključale! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević završio je u krevetu Sandre Rešić u ranim jutarnjim satima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Dejan Dragojević

 

Tokom prošle noći Dejan Dragojević sve vreme je štitio Sandru Rešić od supruge Dalile Dragojević. Naime, Dalila je tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" sve vreme napadala Sandru da joj je radila iza leđa i da je zaljubljena u Dragojevića. 

Da li je to istina ili nije, vreće će pokazati, ali gest koji je Dejan načinio u ranim jutarnjim satima govori više od hiljadu reči, sigurno ćete se složiti. 

Naime, Dejan Dragojević je u ranim jutarnjim satima došao kod Sandre u krevet i sve vreme se slatko kikotao sa njom, prepričavajući dešavanja sa imanja. Dejan je vratio osmeh na lice, a Rešićevoj je izuzetno prijala njegova pažnja i prisutnost. 

Sandra i Dejan su razmenjivali poglede u tami neko vreme, a po izazu lica njima dvoma je ova prisnost dobro došla u napetim dešavanjima koji se oko njih odigravaju. 

Podsetimo, Dejan je isprovocirao Dalilu da je zaljubljena u Stefana Karića, zbog čega je ona napala Sandru i uzvratila istom mesto. Dalila je tvrdila da joj je Sandra sve vreme radila iza leđa, te da je zaljubljena u Dejana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

11.11.2021 13:39

Sandra zaljubljena u Dejana ili u Matoru?

Zana

12.11.2021 01:42

Pateticni , slinavac, klinac. U obdanisteeee !!!