OVO JE ISTINA O POBEDI ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Đedović odgovorio na OPTUŽBE Ane Ćurčić, otkrio koliko je NOVCA uloženo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đerodić urnisao Anu Ćurčić i njene fanove!

OVO JE ISTINA O POBEDI ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Đedović odgovorio na OPTUŽBE Ane Ćurčić, otkrio koliko je NOVCA uloženo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičar "Elite" Marko Đedović gostovao je u emisiji "Amnezija" kod Milene Kačavende i Teodore Balzak. Milena i Đedović su se osvrnuli na nastup koji su spremili za predstojeću "Elitoviziju".

- Zajedno smo smislili i ceo Balkan gori i isčekuje moj nastup. Očekujemo da se pojavi i moj bivši i pokojni verenik. Dok sam bila spoljni igrač "Zadruge 6", jela sam go**a lopatama. Marko, ti imaš mnogobrojne hejt grupe, šta imaš da im poručiš? - rekla je Milena.

- Teško da su mnogobrojne ili ne postoje više. Mogu da pišu do sutra, mi znamo šta se dešava - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

Đedović se ponovo dotakao Ane Ćurčić, te je uporedio sa Milenom.

- Uzevši u obzir ponašanje "Žvalave" i sada Milene Kačavende, razlika je očigledna. Dejan je u pravu bio i sve vreme mi je govorio da je Ana teški prevarant, zajedno sa Zvezdanom za koga isto nema amnestije. Njegove reakcije su Anu dovele do drugog mesta i nisu obraćali pažnju šta "Žvalava" priča. Žena je priznala krivično delo - rekao je Đedović, pa dodao:

- Zorica Anu ne može očima da gleda i ona je prava žrtva "Zadruge 6". Dobro je srčka nije udarila. Ako pobedim, kupiću ti tri kreme, Milena. Što se vaskrslog pokojnika tiče, to je neki žešći prevarant - rekao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

Đedović je progovorio i o očekivanjima Aninih fanova da će odneti pobedu u "Zadruzi 6".

- Ti uložiš 400 evra u glasanje i očekuješ da će neko da pobedi? Mora da si ozbiljan psihijatrijski slučaj. Onda namešteno, ovako, onako... Druže, ja znam vrlo dobro, Aleksandrine tetke, babe, žene, slale su po 10.000 evra za lečenje dece, a ovi se zavadili za 400 evra - ispričao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.10.2023 20:34

Teško tebi, Žvalavi, SEBI si "ime" dao. Ne sekiraj se ti za Anu Ćurčić : 100x je bolji čovek od tebe ! Grešan si, idi da se ispovediš u Crkvi..., gledaj svoja posla : nisi to naučio... Pa, TEBE su navukli da se izblamiraš, NE ZNAŠ ŠTA PRIČAŠ : taman si bio malo "popravio ugled" kao "voditelj", ali si razotkriven brzo ; a sve prikriveno "da si dobar lik" izašlo ispod ljušture : strašno si negativan, nezadovoljan, nesrećan ... "ni za di si - nisi". Bože, pomozi !!

Pera Sekspir

05.10.2023 07:24

Gde je ovaj zavrsio kao fakultet? Ovo zlo zivo sa ovim staklencima umesto ociju, olicenje demona. Covek ne zna nista drugo sem da ogovara i pljuje druge. Strasno je videti a jos manje slusati ovog lika koji je definitivno najpokvareniji i najpodliji lik svih ludarijuma ikada.

Mimara

08.10.2023 05:57

Koliko licemerja i mrziteljstva nosi u sebi ovo biće ili polubiće.Stekao je imovinu u Bgd alu nikada neće biti velegradjanin,ostao je mali maleni u svakom smislu.