OTKRIVENA MAJINA TAJNA VEZA SA NAJBOLJIM DRUGOM NJENOG BIVŠEG: Napolju su sve vreme bili u kontaktu, on se prema njoj postavlja kao ZAŠTITNIK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnik priznao da je sa Marinkovićevom van Bele kuće izgradio dobar odnos, iako je pre uvek bio na strani prijatelja koji se zabavljao sa njom.

OTKRIVENA MAJINA TAJNA VEZA SA NAJBOLJIM DRUGOM NJENOG BIVŠEG: Napolju su sve vreme bili u kontaktu, on se prema njoj postavlja kao ZAŠTITNIK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pošto je Nenad Aleksić Ša nominovao Maju Marinković zbog Mione Jovanović, Lazar Čolić Zola rešio je da je uzdigne iz pepela pa otkrio koliko ceni bivšu Janjuševu devojku, iako je tokom te veze, podrazumeva se, bio na strani svog prijatelja Marka Janjuševića. 

Međutim, tokom hvalospeva o Maji Zola je otkrio da su njih dvoje napolju bili u kontaktu, te da su se sprijateljili, zbog čeka se i sada on prema njoj postavlja nadasve prijateljski.

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Lazar Čolić Zola otkrio koliko je blizak s Majom Marinković

On je zato nominovao svog takođe dobrog druga Anđela Rankovića, sa kojim je uvek bio i ostao u dobrim odnosima, pa smatra da i ove nominacije to neće promeniti, dok je sačuvao Marinovićevu.

- Što se tiče Maje ovo je njena najbolja sezona. Nije se blamirala, već je pokazala da ima stav. I u odnosu sa Stanislavom, poznavajući Maju, ne znam koliko je vi poznajete, ali nas dvoje se znamo, u kontaktu smo i napolju, neće ostati na ovome. Ti i treba da se boriš za svoju ljubav, ne bi bila ni prva ni poslednja koja se ovde bori za svoju ljubav, smo to treba da radiš kulturno - rekao je Zola, a Maja mu se zahvalila pa euforično počela da pozdravlja zajedničkog prijatelja sa kojim su napolju očito provodili vreme zajedno. 

Podsećanja radi, Maja i Zola imaju veoma blizak odnos i u Beloj kući, pa joj je Čolić delio savete i po pitanju njenog odnosa sa Stanislavom Krofakom. Pre svega joj je ukazao na to gde je ona grešila i pokušao da je urazumi da ne nastavi da greši i u nastojanju da se pomiri sa njim. Zola je pokazao izuzetno strpljenje kada je Marinkovićeva u pitanju, a ona mu je na tome i te kako zahvalna. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading