STANISLAVU POPUŠTAJU KOČNICE: Maja uspela da otopi SANTU LEDA, evo kada će se ZVANIČNO POMIRITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

otkako su raskinuli Pantera je neumoljiv i nepokolebljiv, ali sve su prilike da to radi samo da bi pred kamerama uverio svoju porodicu da više neće gledati njegove intimne odnose.

STANISLAVU POPUŠTAJU KOČNICE: Maja uspela da otopi SANTU LEDA, evo kada će se ZVANIČNO POMIRITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako slovi za osobu veoma čvrstog karaktera Stanislav Krofak izgleda polako, ali sigurno, počinje da se otkravljuje prema Maji Marinković, koja ne gubi strpljenje u nameri da se pomiri sa njim.

Naime, otkako su raskinuli Pantera je neumoljiv i nepokolebljiv, ali sve su prilike da to radi samo da bi pred kamerama uverio svoju porodicu, pre svega ćerku Vanesu, da ostaje pri svom stavu i obećanju da ih više neće brukati tako što će gledati njegove intimne odnose. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak počeo da popušta pred Majinim uticajem

Upravo zbog toga što je Maja pričala da su bili intimni i nakon što mu je ćerka poručila da to više ne radi, on se naljutio i otkačio Marinkovićevu, prema kojoj, kako ona smatra, ali i neki drugi učesnici "Elite" nije potpuno izgubio emociju.

Tako je o njihovom odnosu progovorio Lazar Čolić Zola, te izneo svoja zapažanja i tvrdnje da će njih dvoje, ako ne pre, a ono sigurno kad izađu u spoljni svet, obnoviti svoju romansu.

Ovde nije kraj. Moje mišljenje je da je Stanislav malo popustio i da nije kao ranije kada je reč o Maji. Ona je nikad bolja i smatram da je možda Stanislav testirao Maju da li se stvarno promenila. Ja ne vidim da je ona napravila neke katastrofalne greške. Siguran sam da će se napolju pomiriti - zaključio je Zola. 

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Lazar Čolić Zola ubeđen da će doći do pomirenja između Stanislava i Maje

S druge strane, sve je više onih koji veruju da je Maja samo tipovana zbog rijalitija u šta je i sama Marinkovićeva počela da sumnja, te da će napolju doći do pomirenja sa Mionom Jovanović koja je u "Eliti" iskoristila Nenada Aleksića Ša za svoju popularnost.

Nju je Maja najbolje raskrinkala kada je otkrila da je Miona zapravo bila njen fan i da je jurila da se slilka sa njom, a sada pred njom glumi neko ludilo i stavlja se u istu ravan sa njom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading