DRAMA! Mioni Jovanović se NAGLO SLOŠILO, pala u KREVET kao POKOŠENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična scena u ,,Eliti", Mioni Jovanović pozlilo!

DRAMA! Mioni Jovanović se NAGLO SLOŠILO, pala u KREVET kao POKOŠENA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnjeg dana Miona Jovanović doživela je veliki stres zbog pretnji koje joj je uputio Nenad Aleksić Ša, nakon što je Veliki šef obavestio sve o tome da će se ona udati za Stanislava Krofaka u subotu. 

Iako je na kraju bila srećna, je rjoj je Ša dozvolio da se uda za bivšeg dečka, Miona je legla u krevet, jer joj se slošilo od stresa, pa se požalila takmičarima. 

- Nije mi dobro, pod stresom sam - rekla je Miona, dok je ležala u krevetu, sa opruženom rukom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović legla da odmori od stresa

 

Podsetimo, nakon što je Veliki šef obavestio takmičare o venčanju, Nenad Aleksić Ša napraivo je neviđenu dramu, te je sve vreme pretio Mioni i ubeđivao je da odustane od zadatka, ukoliko ne odbije da će se on diskvalifikovati i da će sebi nauditi. 

- Koja je ovo sprdnja? Šta je ovo na silu? Gde se ovo dešavalo? Šta je ovo? Ja treba da ostanem ovde? Zamisli da idem i da gledam to! Ja to ne bih gledao za 100 života! - podivljao je Ša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša drami u Eliti

 

- Bolje da me izbace odmah! Neće se održati, razvaliću sve! Ti misliš da ja pričam gluposti! Boli me k*rac i za rijaliti i za sve! Kakva igra!? Igra sa mojim mozgom! Ja sam ti rekao da ako prihvatiš, ćao! Odbij ovo g*vno! Ja ću ti dati pare, ako ti je stalo odbij, ako ti nije stalo! Da se igra bilo ko sa mojim životom, neću da se smirim! Ne možeš da pričaš sa mnom, ili će odbiti ovo, ja neću dozvoliti da se to održi! Bolje da me izbace odmah! - divljao je Aleksić. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

25.06.2024 11:31

Ako joj je pozlilo, pozlilo joj je od ogromne količine od ZLA, koje poseduje u sebi!!! Zlo ne viđeno. 🤡🦉🐸🐉🐄🦉🐉