DALILA MENJA PROFESIJU?! Evo šta je odlučila posle navodnog otkaza na Pinku, svi u šoku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je shvatila koliko u današnje vreme može da se zaradi od toga kada imate zanat u rukama, pa je rešila da studira što se kaže, pod stare dane!

DALILA MENJA PROFESIJU?! Evo šta je odlučila posle navodnog otkaza na Pinku, svi u šoku!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević povukla se u poslednje vreme iz medija i uživa u ljubavi sa novim dečkom. Kako se nedavno pisalo o otkazu i tome da više nije deo ekipe na ružičastoj televiziji, počele su da se šire razne informacije o tome šta će sada da radi. Naime, pored reklama i dobre zarade koju odatle ima, Dalila planira da završi i nekoliko kurseva za negu i lepotu, što se u današnje vreme, definitivno isplati.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa novim dečkom

 

- Dalila je shvatila koliko u današnje vreme može da se zaradi od toga kada imate zanat u rukama, pa je rešila da studira što se kaže, pod stare dane! Ona je sada rešila da ide na kurseve za negu i lepotu, ali još uvek nije precizirala kojim veštinama bi volela da ovlada. Ona dobro zarađuje i sada samo od reklama, ali je svesna činjenice da to ne traje zauvek i da je to samo privremeni biznis - rekao je za medije izbor blizak Dragojevićki.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

 

Podsećamo, Dalila Dragojević, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom Markom koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore.

Dalila često odlazi kod Marka odakle objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama.

Nedavno se oglasio i njen prijatelj Stefan Pavlović Cale otkrio detalje njihovog odnosa.

- Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - rekao je Cale ranije za Republiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading