LEGENDA! Kijanu Rivs priprema POSEBNO IZNENAĐENJE za fanove iz Srbije!

Autor:

Zabava

26.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim dobre svirke na Arsenal festu u Kragujevcu glumac će svojoj publici pružiti dodatno zadovoljstvo.

LEGENDA! Kijanu Rivs priprema POSEBNO IZNENAĐENJE za fanove iz Srbije!

Foto: printscreen/instagram.com/keanureevesofflcial_

Glumac i muzičar Kijanu Rivs sutra će nastupiti na otvranju Arsenal festa u Kragujevcu, a osim dobre svirke sa svojim bendom Dogstar holivudski zavodnik priprema za publiku posebno iznenađenje.

Rivs je tvorac i koscenarista stripa "BRZRKR" koji će se prodavati u Kragujevcu, a kako saznajemo glumac će na štandu System comics’a, koja izdaje ovaj popularni strip, potpisivati primerke vernim fanovima.

U dogovoru sa organizatorom radi se na tome da autor potpiše jedan broj stripova za fanove koji ne budu bili ovog vikenda u Kragujevcu, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Republika

Foto: Vulkan.rs

 

Strip "BRZRKR" prvi je Rivsov, a postigao je izuzetan uspeh - najskuplji je na Kikstarteru ikada i najprodavaniji originalni serijal u poslednjih 25 godina. To je priča besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove, a adaptaciju ovog grafičkog romana uskoro ćemo gledati na Netfliksu.

Inače, u Kragujevcu je sve za doček slavnog glumca, a objavljena je i lista zahteva popularnog Rivsa. Mnoge njegove planetarno popularne kolege važe za razmažene zvezde koje imaju veliku rajder listu zahteva koja im mora biti ispunjena kada gostuju u nekom gradu. Međutim, sa Rivsom to nije slučaj.

Kako je pisao Informer, on je organizatorima tražio da njegovom bendu i njemu tokom nastupa na festivalu bude dostupno bezalkoholno pivo i sake (japanska rakija). 

Mislili smo da će tražiti ko zna šta jer je već decenijama jedna od najvećih svetskih zvezda. Međutim, totalno nas je razuverio u to. Tražio je mu obezbedimo bezalkoholno pivo i japansku rakiju sake. Njegov bend i on su bili veoma skromni u svojim zahtevima tako da neće biti nikakvih problema da im izađemo u susret - ispričao je izvor ovog lista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading