VODITELJKA ELITE OBRISALA PATOS IVANOM MARINKOVIĆEM: Od ovoga mu se odmah ZAMANTALO uživo u programu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svađa u Beloj kući napravila haos!

VODITELJKA ELITE OBRISALA PATOS IVANOM MARINKOVIĆEM: Od ovoga mu se odmah ZAMANTALO uživo u programu!

Foto: Printskrin

U nastavku popularne emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka rijalitija "Elita" je postavila intrigantna pitanja ukućanima, izazivajući žustru raspravu među njima. Ivan Marinković je bio meta jednog od pitanja, koje je izazvalo burnu reakciju.

Naime, upitan je šta je pokazao na momačkoj večeri, s obzirom na to da kritikuje mlađe cimerima za konzumiranje alkohola. S obzirom na to da je Marinković javno priznao da se lečio od alkoholizma, cimeri ovu informaciju nisu dočekali sa osmehom na licu, a među njima našao se i Anđelo Ranković, koji ga je urnisao bez dlake na jeziku.

- Pitanje za Ivana: Šta si pokazao na momačkoj večeri, a kritikuješ decu? - glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

- Šta sam pokazao? Skinuo sam majicu, popio alkohol kao i svi. Ja se nisam ni prestavljao kao neko ko pokazuje dobro u rijalitiju, nisam poznat po tome da neko može da se ugleda na mene. Ja ne osuđujem nikoga za alkohol, ne penjem se na sto, ne lupam šakama - istakao je Marinković.

- Skidao se u 45. godini, rokao viski, naravno da je to blamiranje, a prestavlja se kao gospodin iz Beograda! Skida znojavu majicu i stavlja je pevačici, ždere meso sa prljavim rukama... Osuđuje mlade za alkohol, a on nije mogao da ustane iz kreveta, indijanac jedan običan - ubacio se Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković Elita 7

- Ovaj degenerik ne može meni da priča o boemima, kad sam izlazio on nije znao šta je tompus. Ja sam čuo za Radu da je padala pod sto u kafani i ispod šatora - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading