PARTIZAN OSTAJE BEZ GOLMANA! Ne menja dres, već LIGU! U Humskoj se odmah OGLASILI!

Autor:

Sport

27.06.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Aleksandar Jovanović na ceni.

PARTIZAN OSTAJE BEZ GOLMANA! Ne menja dres, već LIGU! U Humskoj se odmah OGLASILI!

Foto: Starsport

Dubok trag ostavio je Aleksandar Jovanović braneći u kiparskom šampionatu. Dobre partije za Apolon iz Limasola, preporučila su ga Partizanu, u koji je stigao prethodne godine iz pomenutog kluba.

Nastavio je rođeni Nišlija da briljira i među stativama crno-belih, bezbroj puta nosio epitet igrača utakmice, a na 41 utakmici koliko je branio, uspeo je da 13 mečeva ostane nesavladana.

Sjajnu formu Jovanovića nije prepoznao selektor Dragan Stojković Piksi, koji ga je izostavio sa spiska reprezentativaca i prednost dao Predragu Rajkoviću, Vanji Milinković-Saviću i Đorđu Petroviću, ali jeste PAOK iz Soluna!

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Grčki velikan voljan je da angažuje Aleksandra, u slučaju da prvi golman Partizanovog bratskog kluba Dominik Kotarski promeni sredinu. Hrvat je bliži odlasku, nego ostanku među "ratnicima", što će PAOK pokušati da nadomesti dolaskom Srbina.

Ipak, uprava Partizana negira da je uopšte bilo kontakta sa Solunjanima, kao i da računaju na svog golmana u narednoj sezoni, gde žele da prekinu višegodišnji post.

Tom prilikom oglasio se sportski direktor "parnog valjka", Ivica Kralj, koji je demantovao sve glasine oko prelaska Ace Jovanovića u Grčku:

- Dezinformacija - bio je kratak i jasan u poruci proslavljeni reprezentativac, sada u ulozi sportskog operativca kluba iz Humske.

Partizan je, podsetimo, u prvoj proveri poražen od slovenačkog prvoligaša, Bravo je slavio u Terme Čatežima rezultatom 2:1, a utešni gol je postigao Đorđe Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading