CRNO-BELI NE STAJU! Partizan POJAČAO defanzivu! Novi POTPIS u Humskoj!

Autor:

Sport

27.06.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Aleksandar Stanojević ima razloga za zadovoljstvo.

CRNO-BELI NE STAJU! Partizan POJAČAO defanzivu! Novi POTPIS u Humskoj!

Foto: FK Partizan

Partizan je ozvaničio potpis sa dvadesetšestogodišnjim vezistom Kervinom Arijagom, koji je postao treće pojačanje crno-belih.

Arijaga dolazi iz MLS lige, tačnije pravo iz Minesote, gde je proveo deo svoje karijere. On je inače reprezentativac Hondurasa, što dodatno pojačava njegovu vrednost za tim. Ugovor koji je potpisan sa Partizanom važiće naredne tri godine, a Arijaga će nositi dres sa brojem 33.

U intervjuu za klupski sajt crno-belih, Arijaga je izrazio svoje oduševljenje što se pridružio klubu sa bogatom tradicijom poput Partizana.

Republika

Foto: FK Partizan

Kervin Arijaga

Dobro došao u Partizan! Već dva dana si ovde, kakvi su tvoji utisci o gradu i klubu?

- Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan - rekao je na početku Arijaga.

Dolaziš spreman iz MLS lige. Kako bi sebe opisao kao igrača i koje su tvoje najbolje karakteristike?

- Iskreno, dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno.

Da li si video snimke večitog derbija i da li su te uputili u istoriju Partizana i vatrene navijače?

- Da, gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni.

Šta je presudilo da dođeš u Partizan? Da li je to borba za Ligu šampiona?

- Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. I, naravno, veoma sam zahvalan  što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje.

Tu si sa suprugom i bebom. Kako je ona reagovala na selidbu na drugi kontinent?

- Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vreme sada da se smestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što pre. Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom (smeh)!

Broj 33 nosiš i ovde. Da li ti on nešto posebno znači?

- Da, broj 33 je nešto što nosim u srcu. Verujem u Boga i taj broj za mene ima simboliku. Veoma mi je važno da nosim taj broj - zaključio je Arijaga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading