RIJALITI VEZA POTPUNO RASKRINKANA: Obmanjuju i lažu NAROD od početka, provaljen TAJNI PLAN!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pablo Milevski u potpunosti raskrinkao Anđelu Šparavalo i Bojanu Pavlović!

RIJALITI VEZA POTPUNO RASKRINKANA: Obmanjuju i lažu NAROD od početka, provaljen TAJNI PLAN!

Foto: Printscreen/elita7

U nedavno emitovanoj epizodi emisije "Pitam za druga", bivši učesnik rijaliti šou-programa "Elita", Pablo Milevski, otkrio je svoje stavove o odnosu između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović. Naime, izbačeni takmičar je izneo tvrdnje da smatra kako ova veza nije iskrena, već da je isključivo konstruisana kako bi privukla pažnju učesnika rijalitija, ali i gledaoca kraj malih ekrana.

Pablo je izjavio da ne veruje u iskrenost veze između Anđele i Bojane, ističući da je veoma brzo nakon ulaska u rijaliti stekao utisak da su njih dve "foliranti". Prema njegovim rečima, Anđela je prikazana kao strejt osoba, ali je on uočio da je njen ponašanje u rijalitiju samo deo "rijaliti priče".

- Pablo, kako ti sada gledaš na elitare? Ko ti se drugačije čini uživo, a drugačije preko televizora? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Pablo Milevski osudio Anđelu Šparavalo

- Ja sam napravio odmah odnos sa ljudima realan. Ja sam od starta video da su Anđela i Bojana foliranti. Anđela je devojka strejt, ona samo gura rijaliti priču - rekao je Pablo.

 

Podsećanja radi, nedavni specijalni izazov Velikog šefa je okupio učesnike kako bi diskutovali o temi laži. Voditelj Darko Tanasijević postavio je pitanje učesnicima - koja je najveća laž koju su izgovorili ili čuli od drugih učesnika u rijalitiju "Elita".

Jedna od njih bila je i Anđela Šparavalo, koja je priznala da je uvek govorila istinu o svojoj porodici, ističući da su je sabotirali i da su se konstantno svađali. Kako tvrdi, sve što je iznela je tačno, iako je bila pod pritiskom da ćuti, a zatim i najavila suočavanje sa svojim roditeljima nakon izlaska iz rijalitija, kako bi raspravili laži koje su iznete o njoj.

Ja sam pričala istinu sve što sam govorila za moju porodicu, to je sve istina da su me sabotirali i da su se svađali stalno. Sve je istina i za ujaka, oni su mene tapšali da ne govorim to. Slobodno neka me tuži ujak, postoje papiri da je bio na lečenju - rekla je Anđela za crnim stolom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo se plaši osude roditelja

Da li se pribojavaš reakcije roditelja? - upitao je voditelj učesnicu.

Možda sam ja ulila njima neki, strah ali generalno šta god da je u pitanju, ona je rekla da će biti uz mene, ali ja to nisam videla. Samo je davala materijala da me ljudi ovde urnišu. Ja nikada ne bih pričala te stvari da nisu rekli da sam sve izmislila i da sam monstrum - priznala je Šparavalo, dok su je ostali učesnici ćutke posmatrali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Olivera

15.07.2024 19:39

Ma smešan mi je ovaj dečko, pljuje devojke zato što ne podržava vezu zbog Andjelinih roditelja, naravno da će ih nazvati foliranticama, ali činjenica je da su jedino njegovi drugovi Anita i Andjelo u lažnoj vezi za rijaliti.