SRPKINJE SAZNALE TERMINE! Evo kada i protiv koga igraju prvi meč u Parizu!

Autor:

Sport

28.06.2024

00:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše odbojkašice brane bronzu iz Tokija.

SRPKINJE SAZNALE TERMINE! Evo kada i protiv koga igraju prvi meč u Parizu!

Foto: www.profimedia.rs

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je spremna da započne takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu. Prva utakmica u Grupi A zakazana je za 29. jul od 21 čas protiv domaćina Francuske.

Sledeća utakmica biće odigrana protiv branioca titule Sjedinjenih Američkih Država 31. jula od 17 časova, dok će treća utakmica biti protiv Kine 4. avgusta od 17 časova.

Srbija će se boriti za plasman u četvrtfinale, a iz svake grupe će se plasirati po dve selekcije, kao i dve najbolje trećeplasirane reprezentacije.

U Grupi B takmičiće se Brazil, Kenija, Japan i Poljska, dok će u Grupi C igrati Italija, Dominikanska Republika, Holandija i Turska.

Foto: OSSRB

Odbojkašice Srbije

Srbija će se suočiti sa jakim protivnicima, ali ekipa ima veliko iskustvo i kvalitetan tim koji će se boriti za uspeh na Olimpijskim igrama.

Odbojkaški turnir u konkurenciji odbojkašica biće održan od 28. jula do 11. avgusta, pružajući ljubiteljima sporta širom sveta priliku da uživaju u vrhunskom sportskom nadmetanju.

Srpkinje će imati priliku da pokažu svoje umeće i borbeni duh pred globalnom publikom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Titulu brane Sjedinjene Američke Države koje su u Tokiju bile maksimalne protiv Brazilki i slavile rezultatom 3:0.

Selekcija Srbije je u prestonici Japana, podsetimo, osvojila bronzanu medalju, pošto je u meču za treće mesto bila bolja od Južne Koreje istim rezultatom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading