OTKRIVAMO! On je KLJUČNI SVEDOK na ručku Mione i Stanislava sa Lepim Mićom pre Elite - ZAŠTO KRIJU OVU ISTINU od javnosti?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna istina isplivala na videlo!

OTKRIVAMO! On je KLJUČNI SVEDOK na ručku Mione i Stanislava sa Lepim Mićom pre Elite - ZAŠTO KRIJU OVU ISTINU od javnosti?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i takmičarka Miona Jovanović u rijaliti ,,Elita 7" ušla je zauzeta, skoro pred oltarom, međutim, po ulasku je nekoliko meseci kasnije prevarila dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša

Međutim, kako je vreme odmicalo, dosta se spekulisalo da su se Miona i Stanislav dogovorili sa Lepim Mićom, budući da se pojavila informacija da su se sa njim videli pre početka sezone. Lepi Mića je priznao da su Miona i Stanislav sedeli na ručku pre početka ,,Elite", ali da je to bio uobičajeno, budući da se oni poznaju odavno i da su vrlo bliski prijatelji. 

 

No, sada se pojavila informacija da je sa njima na ručku iliti, što bi takmičari rekli, na dogovoru oko rijalitija, bio ključan čovek, koji je svemu svedočio. Naime, poznato je da je Lepi Mića veliki prijatelj sa poznatim srpskim biznismenom Nebojšom Bojovićem, koji je baš tad prisustvovao spektakularnom ručku. 

- Dobro, to nije ništa kao tajna, poznato je da su se Mića i Miona družili i čuli pre Elite, oni su dugogodišnji prijatelji, još od Pinkovih zvezdi. Oni su se tada našli na ručku, prosto eto, ona je znala da će ući u rijaliti, hteli su da popričaju o svemu, ali tu nije bilo ništa kao što se piše i priča, ili to što Ša tvrdi da je Miona bila na dogovoru, da je on deo toga - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nebojša Bojović

- Oni su tad pričali generalno kakva će biti sezona, šta će se dešavati... Miona nije ni znala da će Ša ući u rijaliti, tako da od sebe pravi glupog čoveka. Bojović je tad sedeo sa njima na ručku, pričali su, tu je bila standardna priča, šale, priče o Mioninim pesmama koje su joj u planu da snimi nakon rijalitija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading