U JEKU RAZVODA SA TONIJEM, IZ TELEFONA DRAGANE MIRKOVIĆ PROCURILA PORUKA: Svi su se ŠOKIRALI kada su saznali OVO!

Autor:

Zabava

28.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković napravila šok potez!

U JEKU RAZVODA SA TONIJEM, IZ TELEFONA DRAGANE MIRKOVIĆ PROCURILA PORUKA: Svi su se ŠOKIRALI kada su saznali OVO!

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen

Poznata pevačica Dragana Mirković, koja se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog razvoda od supruga Tonija Bijelića, obradovala je svoje fanove objavom snimka sa uspešnog koncerta u Rumi na svom Instagram profilu.

Na snimku se vidi atmosfera sa koncerta, uzbuđenje publike i energija koju je pevačica prenela na svoje vernike. Na snimku je stajao natpis ,,Spavaš li mirno, Rumo? Stižu najjači"

Dragana je izazvala lavinu pozitivnih komentara i poruka podrške od fanova iz Rume, koji su se oduševili što je njihov grad dobio priliku da bude domaćin jednog od njenih koncerata. Mnogi su istakli da su uživali u njenom nastupu i da je koncert bio nezaboravan doživljaj za njih.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković koncert u Rumi

 


Ova objava Dragane Mirković dolazi u trenutku dok je javnost intrigirana njenim privatnim životom, posebno nakon što su se pojavile vesti o razvodu od Tonija Bijelića. Njen potez da se fokusira na muziku i svoje fanove, uprkos ličnim izazovima, pokazuje snagu i predanost umetnosti koju ova pevačica poseduje.

Status  "Spavaš li mirno Rumo" je postao hit i dobio je posebno mesto u srcima fanova, a sada je dobila i dodatnu pažnju zahvaljujući najavi Dragane Mirković na društvenim mrežama. 

Foto: AP/Darko Vojinović, ST/Vladimiir Lukic, ATA images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 


Iako se nalazi u turbulentnom periodu svog privatnog života, Dragana Mirković nastavlja da oduševljava svoje fanove svojom muzikom i energijom. Objavom snimka sa koncerta u Rumi i najavom pesme "Spavaš li mirno Rumo", pevačica je još jednom potvrdila svoju posvećenost publici i umetnosti, ostavljajući snažan utisak na sve one koji prate njen rad.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading